Hogyan spórolhatsz meg több mint évi 40 ezer forintot egy vízszűrő használatával?

Egy több száz ember megkérdezése alapján készült felmérés szerint, egy átlagos magyar család ma 4 000 Ft-ot költ havonta palackos vízre.

Ha ezt éves szintre kiszámoljuk, akkor 48 000 Ft-ról beszélünk. Ez ablakon kidobott pénz. Miért?

Tudtad hogy, ha felszerelsz egy Vízmegoldás vízszűrőt, soha többé nem kell palackos vizet venned?

Igen a szűrt csapvíz pontosan olyan jó, vagy még jobb lesz, mint a palackos víz. Nem mi mondjuk, hanem vevőink mondják.

vízszűrő használat

"Nálunk főleg vizet fogyasztunk, nagyon kevés szénsavas üdítőt és egyéb dolgot iszunk, így nálunk nagyon gyorsan megtérül az ára, ha azt számolom, hogy eddig PET palackos vizet vásároltunk. Szinte mindenhová visszük. Dolgozni, sportoláshoz, gyerkőcnek a táskába..." - Csontos Miklós és családja, Százhalombatta

"Végre nem kell cipekednem a boltból a sok ásványvizes palackot, főleg, hogy nem is tiszta víz van bennük. Aki megteheti vegyen egy ilyen vízszűrőt, olcsó, és minőségi vizet ihat." - Kocsa Mária, Tokaj

vízszűrő használat

"A Prémium vízszűrő készüléket már fél éve használom. Nagyon elégedett vagyok. Azóta iszom igazán jó ízű vizet! Megnyugtató, hogy egészséges és mindig friss vizet fogyaszthatok. És végre nincs többé PET palack gyűjtemény! Végre egy hasznos megoldás! Ajánlom mindenkinek, mert megéri az árát!" - Szalainé Erika, Lánycsók

Miért tudsz spórolni azzal, ha befektetsz egy vízszűrőbe?

Maradjunk most a rideg számoknál. Nézzük meg pusztán csak anyagi oldaláról, miért jársz jól egy vízszűrővel?

A probléma ott kezdődik, hogy sokan ásványvizet vásárolnak, mert nem tartják ihatónak, rossz mellékízt éreznek a csapvízen. Nem tudják, hogy egy egyszerű konyhai vízszűrővel orvosolni tudják a helyzetet és hogy mindez az ásványvíz árának töredékébe kerül.

Tudj meg többet az egészséges életmódról! Töltsd le Az egészséges és hosszú élet titka 10 pontban olvasmányunkat! Kattints a linkre!

A Vízmegoldás vízszűrőibe ugyanis fél évente kell csak betétet cserélni, ami 3 900 Ft. Tehát fél év alatt költesz csak annyit vízre, mint amennyit máskor egy hónap alatt.

De maga a készülék is rendkívül jutányos árú, tehát még az első évben, amikor a készülékre beruházol, már azzal is spórolsz. Nem beszélve arról, hogy soha többé nem kell cipekedni, flakonokat tárolni és eldobni.

Ha nem szívesen isszod a csapvizet, akkor szerelj fel egy vízszűrőt! Ne hagyd magad eltántorítani a rendszeres vízfogyasztástól, mert a csapvizet ihatatlannak találod. Az ásványvíz vásárlás nagyon fáradságos és teljesen felesleges időtöltés. Ha van egy vízszűrőd a konyhában, kényelmesen, a csapjából fog folyni az ásványvíz minőségű tisztított víz és Te annyit és akkor iszol belőle, amennyit és amikor csak akarsz.

Kattints a képre és nézz utána a Vízmegoldás vízszűrő készülékeknek!

vízmegoldás vízszűrő készülék

X

Várj!

Keresztnév:

E-mail cím:

 A személyes adatokat a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához és más célokra használjuk, melyeket az Adatkezelési tájékoztató tartalmaz. Elolvastam és elfogadom a benne foglaltakat.

Havi 2-4 alkalommal fog tőlünk e-mailt kapni, a hírlevélről bármikor leiratkozhat. E-mail címét harmadik személynek nem adjuk ki. Informatív és tartalmas cikkeket küldünk a vízről és az egészségről, valamint akciós ajánlatainkat.

Ha megadod az e-mail címed, értesíteni tudunk arról, hogy

  ⋄ heti 1-2 alkalommal megjelenik egy új érdekes cikk az oldalon,
  ⋄ nyereményjátékot indítunk, amiben vízszűrőt lehet nyerni,
  ⋄ mikor vannak akciók és kedvezmények az oldalon.

Érdemes velünk tartani. Iratkozz fel most!

Egyáltalán nem kérek több felugró ablakot!