Nyerj egy Vízmegoldás Prémium vízszűrőt!

femvizszuro_viz4

Olvasd végig figyelmesen a játék szabályait, mert a nyereményre csak az jogosult, aki minden feltételt teljesített.

A játék menete:

Add meg a neved és az e-mail címed, mert csak e-mailen keresztül tudunk majd értesíteni a nyereményedről. (Az e-mail címed harmadik félnek nem adjuk ki.)

Ezután hozzá kell szólnod egy facebook poszthoz, ami az utolsó feladatod lesz.

Kezdd el tehát!

1. lépés: regisztrálj a játékra!

Iratkozz fel, hogy biztosítsd a helyed a játékban!
FELIRATKOZÁS:
Teljes név:

E-mail cím:

 A személyes adatokat a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához és más célokra használjuk, melyeket az Adatkezelési tájékoztató tartalmaz. Elolvastam és elfogadom a benne foglaltakat.

2. lépés: kattints a kapott e-mail-ben lévő linkre, hogy megerősítsd a regisztrációdat a játékra.

3. lépés: A következő poszthoz szólj hozzá. Ajánld egy barátodnak a vízszűrő játékot azzal, hogy belinkeled a nevét a hozzászólásban:


(Ha nem látszódna a facebook poszt, akkor itt a linkje!)

A hozzászólók között ezután kisorsoljuk a képen látható csapra szerelhető Prémium vízszűrőt. A Prémium vízszűrő termékről részletes információt erre a linkre kattintva találsz.

Sorsolás szabályai

A játék 2017. június 30-án éjfélig tart. Minden jelentkező, aki teljesíti a játék feltételeit, beérkezési sorrendben egy sorszámot kap. Majd a www.random.org véletlenszám generátor oldalon kisorsolunk egy számot. Az adott sorszámú jelentkező nyeri a nyereményt. A sorsolás eredményéről email-t küldünk. A sorsolás dokumentációját a facebook oldalunkon közzétesszük. Ha még nem „like”-oltad a Vízmegoldás facebook oldalunkat, akkor tedd meg gyorsan!

X

Várj!

Keresztnév:

E-mail cím:

 A személyes adatokat a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához és más célokra használjuk, melyeket az Adatkezelési tájékoztató tartalmaz. Elolvastam és elfogadom a benne foglaltakat.

Havi 2-4 alkalommal fog tőlünk e-mailt kapni, a hírlevélről bármikor leiratkozhat. E-mail címét harmadik személynek nem adjuk ki. Informatív és tartalmas cikkeket küldünk a vízről és az egészségről, valamint akciós ajánlatainkat.

Ha megadod az e-mail címed, értesíteni tudunk arról, hogy

  ⋄ heti 1-2 alkalommal megjelenik egy új érdekes cikk az oldalon,
  ⋄ nyereményjátékot indítunk, amiben vízszűrőt lehet nyerni,
  ⋄ mikor vannak akciók és kedvezmények az oldalon.

Érdemes velünk tartani. Iratkozz fel most!

Egyáltalán nem kérek több felugró ablakot!