Jogi nyilatkozat – szerzői jogok

A Vízmegoldás (vizmegoldas.hu) weboldalon található cikkek és tanácsok nem helyettesítik a szakorvosi kezelést, vagy a szakorvos tanácsait. Ha egészségügyi problémája van, forduljon szakemberhez.

Az itt közölt cikkeket bár gondos kutatómunka előzte meg, a szerzők fenntartják a jogot, hogy lehetnek tárgyi tévedések a cikkekben, a leírtak nem abszolút érvényűek és az olvasó minden esetben támaszkodjon az ő saját szubjektív megítélésére.

Igyekszünk állításainkat szakemberektől, orvosoktól, kutatóktól származó pontos idézettekkel alátámasztani. A más webhelyről átvett vagy külföldi oldalakról lefordított cikkeknél mindig megjelöljük a pontos forrást.

Az olvasónak tisztában kell lennie azzal, hogy ezek a cikkek véleményeket és nézőpontokat tartalmaznak, amelyek némely esetben ellentmondásban vannak a mai, széles körben elfogadott tudományos álláspontokkal.

A szólásszabadság jogán élve az egészséggel kapcsolatos témákat néha más megvilágításban is boncolgatjuk.

Hiszünk benne, hogy sok bajra, betegségre vagy tünetre van természetes megoldás és mi ezekkel szeretnénk megismertetni olvasóinkat.

A Vízmegoldás weboldalán megjelenő cikkek a Havingnes Zrt. szellemi termékei. Ha szeretné megjelentetni valamelyik cikkünket a saját weboldalán, küldjön előtte egy e-mail-t a következő e-mail címre: info@vizmegoldas.hu. Amenniben ezt elmulasztja és az engedélyünk nélkül vesz át tartalmat, úgy az Általános Szerződési Feltételek 6. pontja lép érvénybe.

X

Várj!

Keresztnév:

E-mail cím:

 A személyes adatokat a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához és más célokra használjuk, melyeket az Adatkezelési tájékoztató tartalmaz. Elolvastam és elfogadom a benne foglaltakat.

Havi 2-4 alkalommal fog tőlünk e-mailt kapni, a hírlevélről bármikor leiratkozhat. E-mail címét harmadik személynek nem adjuk ki. Informatív és tartalmas cikkeket küldünk a vízről és az egészségről, valamint akciós ajánlatainkat.

Ha megadod az e-mail címed, értesíteni tudunk arról, hogy

  ⋄ heti 1-2 alkalommal megjelenik egy új érdekes cikk az oldalon,
  ⋄ nyereményjátékot indítunk, amiben vízszűrőt lehet nyerni,
  ⋄ mikor vannak akciók és kedvezmények az oldalon.

Érdemes velünk tartani. Iratkozz fel most!

Egyáltalán nem kérek több felugró ablakot!