Prémium ultra vízszűrő készülék

prémium vízszűrő készülék

Nem szívesen iszod a csapvizet, mert klóros és rossz mellékíze van?

Állandó ásványvíz vásárlással próbálod megoldani az iható, tiszta víz kérdést?

Létezik egy sokkal okosabb megoldás.

Csinálj tiszta és egészséges vizet a konyhádban prémium kivitelben!

Egyszerű mégis esztétikus megoldás, hogy rövidre zárd végre a tiszta víz kérdését otthonodban.

A Vízmegoldás Prémium vízszűrő készülék előnyei

smiley_blue

Tiszta vizet állít elő, ami a legfontosabb lépés a saját magad és családod egészségéért.

smiley_blue

Végre finom, jó minőségű és iható víz fog folyni otthon a csapból.

smiley_blue

Kiszűr minden szennyeződést, ami miatt a víz nem finom, zavaros vagy büdös.

smiley_blue

Kiszűri a vízből azokat a dolgokat, amik veszélyesek lehetnek Rád nézve.

smiley_blue

Nem szűri ki az ásványianyagokat, a vizet meghagyja természetes állapotában, csak a szennyeződéseket távolítja el.

smiley_blue

Nem kell többé ásványvíz vásárlással bajlódnod, cipekedned, műanyag flakonokkal küszködnöd.

smiley_blue

A tisztított csapvíz sokkal megbízhatóbb, mint az ásványvíz.

smiley_blue

Tartós és esztétikus berendezés nemesacél házzal, fém csatlakozóval, fém váltószeleppel és fém csapteleppel.

smiley_blue

A víz lágyabb és selymesebb lesz tőle.

smiley_blue

A vízszűrő készülék helyigénye kicsi, a konyhapulton a mosogató mellett kis helyet foglal. Nem kell a konyhát átépíteni hozzá.

smiley_blue

A szűrt víz csak úgy itatja magát. Sokkal több vizet fogsz inni, ha van egy ilyen készüléked, ami korlátlan tiszta vízzel lát el.


Prémium konyhai vízszűrő készülék használata egyszerű

Prémium vízszűrő készülék

A konyhai vízszűrő készülék néhány mozdulattal felszerelhető a csapra.

A víz a csap végére szerelhető szelepen keresztül átfolyik a készüléken és a szűrőház kivezető csövén távozik a tisztított víz. A csap végén található szelepen azonban van egy kis kar, ami elforgatásával igény szerint használni tudod a csapot is, ha szűretlen vizet szeretnél.

A Prémium vízszűrő készülék beszereléshez nem kell szerelőt hívni, mert az rendkívül egyszerű és az útmutató alapján szinte bárki képes a beüzemelésre.

Prémium vízszűrő felszerelési és használati útmutató elolvasása.

A konyhai vízszűrő készülék lényege a szűrőbetét, amit félévente esedékes cserélni. A szűrőbetétben KDF és aktív szén szűrő található. Ha erről szeretnél többet megtudni, görgess le az oldal aljára, ahol bővebben kifejtük, hogy mit jelentenek ezek a szűrési technológiák.

A Prémium vízszűrő készülékben található szűrőbetét három különböző rétege a következő anyagokat szűri ki

good_or_tick (1)

Kiszűri a klórt, amit a Vízművek a fertőtlenítés miatt, sajnos nagyon nagy mennyiségben ad a vízhez.

good_or_tick (1)

Kiszűri azokat a nehézfémeket (réz, vas, króm, ólom), amik a vezetékekből kerülnek az ivóvízbe.

good_or_tick (1)

Kiszűri az olyan nehézfémeket, amik eredendően vannak a vízben, ilyen például az arzén.

good_or_tick (1)

Kiszűri a peszticideket (permetszer maradványokat), amik néhol a környezetszennyezés miatt kerülnek a vízbe.

good_or_tick (1)

Kiszűri a baktériumokat, mikroorganizmusokat, amik az elöregedett csőhálózatok miatt kerülnek a vízbe.

good_or_tick (1)

Kiszűri a szerves anyagokat, mint vírusok, baktériumok, spórák, paraziták és ezek melléktermékeit.

good_or_tick (1)

Kiszűri a környezetszennyezéssel vízbe került kőolajszármazékokat.

good_or_tick (1)

Kiszűri a lebegő szennyeződéseket, amik az elöregedett csövekből kerülhetnek az ivóvízbe, üledék, homok, iszap, rozsda, azbeszt stb.

good_or_tick (1)

Javítja a víz ízét és színét, finom, iható csapvizet állít elő.

Nem szűri ki azonban a vízben megtalálható ásványi anyagokat és sókat, amire a szervezetnek szüksége van az egészséges működéshez.

Megbízható-e ez a vízszűrő készülék?

tanúsítvány vízszűrő

A szűrőházban lévő filter rendelkezik a szükséges tanúsítványokkal, mert az Európai Unióban gyártják, nem valami lenyomozhatatlan olcsó kínai vagy tajvani gyártmány.

Több ezer elégedett vásárló egész Magyarország területén nem tévedhet. Beszéljenek helyettünk most ők.

szarvas

"Elvárásunknak megfelelő ízű és tisztaságú vizet szolgáltat. A szűrőket félévente cseréljük, szemmel láthatóan el van színeződve. Mindenkinek jó szívvel ajánljuk, már több ismerősünk is használja a berendezést. " - Szarvas család, Budapest

lacki

"A családommal azóta sokkal több vizet iszunk. Nagyon megszerettük az ízét. A víz, amit ezzel a készülékkel nyerünk sokkal finomabb, lágyabb, tisztább és jobb ízű. Nagyon örülök, hogy megvásároltam!" - Laczik Krisztina, Kartal

elek

"Rendszeresen ásványvizet hordtunk, ami nem kis anyagi és környezet terhelési gondot okozott. Amióta használjuk a vízszűrőt, nem kell az ásványvizes flakonokat kidobálnom. A vizünk nagyon finom és szívesen fogyasztjuk." - Elekes Miklós, Kaposvár

A vízszűrőre 2 év garanciát vállalunk, azaz meghibásodás esetén alkatrészeket vagy a készüléket ingyen cseréljük.

garancia

A termékekre 100%-os elégedettségi garanciát vállalunk. Ez azt jelenit, hogy 1 hónapig tesztelheted a készülékeket és ha nem vagy elégedett, visszaküldheted hozzánk és mi a TELJES vételi árat visszatérítjük.

Nagyon alacsony fenntartási költség

A szűrőbetétet CSAK félévente vagy 6 000 liter víz megszűrése után esedékes cserélni, ellentétben a szűrőkancsóval, ahol havonta vagy még gyakrabban kell cserélni a betétet.

Később szűrőbetétet bármikor utánarendelhetsz nálunk. A folyamatos szűrőbetét ellátása garantált!

1 db fél évre elegendő szűrőbetét ára 4690 Ft, tehát ez Neked ennél a berendezésél havi lebontásban 782 Ft költséget jelent. Ennél valószínűleg, most sokkal többet költesz palackos vízre.

Most AJÁNDÉK betétet kapsz

A Prémium vízszűrő készülékhez eredetileg jár egy induló szűrőbetét.

De, ha most megrendeled a készüléket, akkor AJÁNDÉKBA ADUNK hozzá + 1 db fél évre elegendő szűrőbetétet. Így összesen 2 db szűrőbetétet kapsz készülékéhez.

prémium vízszűrő csomag

A vízszűrő ára 1 db induló betéttel: 28 900 Ft

+ MOST egy 4690 Ft értékű ajándék cserebetét

+ ingyenes házhozszállítás

telefonos rendelés

Ne késlekedj, rendeld meg és élvezd a tiszta és egészséges víz élményét!

A Prémium vízszűrő készülék technikai leírása

Prémium vízszűrő készülék

A konyhai készülék
34 cm magas.

A készülék legnagyobb
átmérője 12 cm.

Beállíthatod, hogy a szűrön keresztül szeretnéd kapni a tiszta vizet, vagy a csapból folyjék a szűretlen víz.

A készüléket a csappal 80 cm hosszú hajlékony cső köti össze.

A Prémium vízszűrő készülék használata

A tisztított víz akkor lesz megfelelő minőségű, ha a vizet közepesen erős sugárban folyatod és nem a konyhai csap maximális megnyitásával. (Ekkor ugyanis a víz esetleg túl gyorsan áramlik ahhoz, hogy tökéletesen megszűrésre kerüljön.) Ez a megszokott tempónál talán kicsit lassabb lesz, de mindez a tökéletes, kristálytisztára szűrt víz érdekében ajánlott. A megfelelő bejövő víznyomás 0.2-0.4 bar között van. Ezt egyébként be is állíthatod, mivel minden konyhai csap alatt (ahol a szifon van és a lefolyócső bemegy a falba) található egy beállító csap, amivel beállíthatod a konyhai csap maximális nyomását, vagy el is zárhatod a vizet.

Hogyan működik a szűrőbetét

Ezt a készüléket hálózati ivóvíz szűrésére tervezték. Nem használható ismeretlen eredetű, vagy mikrobiológiailag szennyezett víz szűrésére. A szűrést a készülék cserélhető szűrőbetétje valósítja meg.

A betét három szűrőréteget tartalmaz, mindegyik fontos és meghatározott feladatot lát el. Ennek köszönhető a kiváló szűrési minőség.

A betét három rétege a következő: polipropilén réteg (egy műanyagfajta, amit többek között laboratóriumi berendezések alapanyaga is), kókuszhéj aktív szénnel (az aktív szén szűrési technológia részletes leírását megtalálod a lap alján keretes írásunkban) és KDF réteg (a KDF szűrési technológia részletes leírását szintén a lap alján találod meg).

konyhai-keszulek-szurobetet

A nem szövött polipropilén eltávolítja a 10 mikron (1/1000 mm) feletti üledékeket (homok, iszap, rozsda, egyéb lebegő szennyeződések).

A kókuszhéj aktív szén eltávolítja a szabad klórt, az oldószereket és aromás szénhidrogéneket, a fenolt, benzolt és szerves anyagokat, ezzel javítja a víz ízét, illatát.

A KDF réteg megakadályozza a baktérium flóra kialakulását a szűrőbetéten belül, csökkenti a nehézfémek koncentrációját a vízben (arzén, kadmium, ólom, higany), csökkenti a vas, hidrogén szulfid mennyiségét és eltávolítja a növényvédő szereket valamint a maradék klórt.

A patronok két végén alkalmazott műszaki megoldás megakadályozza, hogy a töltet kimosódjon a betétből és belekerüljön a vízbe.

Mi az az aktív szén?

Az aktív szenet már több évtizede használják az ivóvíz megtisztítására. Természetes anyag, organikus szénből, fából vagy a kókuszdió héjából állítják elő. Azért működik, mert a legtöbb szennyeződés szenet tartalmaz és ezek könnyen kapcsolódnak a szűrő szénmolekuláihoz.

Az aktív szén kétféleképpen fejtheti ki hatását: hálós szerkezetével elnyeli a nem kívánatos anyagokat, valamint kémiai úton köti magához a szerves szennyeződéseket.

Mivel az aktív szénben hatalmas számban vannak parányi pórusok, amelyek képesek megtelni különböző anyagokkal, ezért a szűrő nagy számban nyeli el a különféle szennyeződéseket. A másik képessége, hogy az aktív szén részecskék magukhoz vonzzák és megkötik a mellettük elhaladó szerves anyagokat, amik ugyancsak szén részecskéket tartalmaznak.

Önmagában még nem mondható elég hatásos szűrésnek, mert vannak olyan anyagok, amiket nem köt meg, mint például a nitrátok vagy a nehézfémek, ezért a korszerű szűrőkben általában KDF technológiával kombinálják a tökéletes szűrés érdekében.


Mit jelent a KDF?

A KDF mozaikszó, az angol Kinetic Degradation Fluxion, magyarul a Kinetikai (mozgási) Degradációs (lebontás, szétbontás a kémiában) Folyamat - kezdőbetűkkel történő rövidítése.

A KDF szabadalmaztatott vízkezelési anyag a vízszűréshez: egy nagy tisztaságú réz-cink ötvözet. Működése a víztisztításban a redox (redukció-oxidáció) kémiai folyamaton alapszik. Az oxidáció elektron leadást, a redukció elektron felvételt jelent. E kémiai folyamat felhasználásával szűri ki a vízből a klórt és a nehézfémeket.

A KDF vízszűrő úgy távolítja el az egészségre veszélyes klórt és a vízben oldott nehézfém kationokat, hogy belőlük elektron átadásával egyrészt ártalmatlan klorid ionokat, illetve kősót, másrészt a réz-cink ötvözethez tapadó, így a KDF töltetű szűrőben maradó elemi fématomokat hoz létre. Ez az eljárás antibakteriális, alga-, gombaölő hatású és csökkenti a vízkőlerakódást is, tehát sok szempontból kívánatos.

A KDF technológia azáltal akadályozza meg a baktériumok, algák, gombák elszaporodását, hogy a redox folyamat hatására keletkező elektrolit a mikroorganizmusok számára elviselhetetlen környezetet teremt a szűrő belsejében. Így az ott áthaladó vízben található baktériumok elpusztulnak.

A KDF tehát vegyi anyagok hozzáadása nélkül, egyszerű kémiai folyamaton alapuló módon tisztítja meg a vizet, emiatt nagy hatékonysággal és biztonságosan használható zuhanyszűrőkben, víztisztítókban.

Szűrőbetét gyártója
X

Várj!

Keresztnév:

E-mail cím:

 A személyes adatokat a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához és más célokra használjuk, melyeket az Adatkezelési tájékoztató tartalmaz. Elolvastam és elfogadom a benne foglaltakat.

Havi 2-4 alkalommal fog tőlünk e-mailt kapni, a hírlevélről bármikor leiratkozhat. E-mail címét harmadik személynek nem adjuk ki. Informatív és tartalmas cikkeket küldünk a vízről és az egészségről, valamint akciós ajánlatainkat.

Ha megadod az e-mail címed, értesíteni tudunk arról, hogy

  ⋄ heti 1-2 alkalommal megjelenik egy új érdekes cikk az oldalon,
  ⋄ nyereményjátékot indítunk, amiben vízszűrőt lehet nyerni,
  ⋄ mikor vannak akciók és kedvezmények az oldalon.

Érdemes velünk tartani. Iratkozz fel most!

Egyáltalán nem kérek több felugró ablakot!