11 ok, amiért érdemes felszerelni a konyhába egy vízszűrőt

1. A szűrt víz itatja magát

Egy olyan mindenki tudja dolog, hogy sok vizet kell inni, de mégis nagyon kevesen teszik ezt meg valóban. Ennek egyik oka, hogy sajnos sok helyen a csapvíznek kellemetlen mellékíze, esetleg szaga van, ezért nem túlságosan itatja magát. Ezért sokan inkább teát, szörpöt isznak, hogy ne érezzék a víz mellékízét vagy rosszabb esetben teljesen elhanyagolják a vízivást. Ha felszerelsz egy vízszűrőt, biztosítod a tiszta víz ellátást, így nem marad semmi kifogásod arra, hogy ne fedezd a napi vízszükségletedet.

2. Megszabadulsz az ásványvíz vásárlás terhétől

Az állandó ásványvíz vásárlás nem éppen mondható olcsó mulatságnak és akkor még nem beszéltünk a PET palackokról, aminek még a gyártása is igen környezetszennyező. De a legrosszabb az egészben, hogy számos kutatás kimutatta, hogy az ásványvizes palackból hő hatására hormonszerű anyagok oldódnak bele a vizünkbe, amelynek hosszú távon komoly egészségügyi kockázatai lehetnek. Egy konyhai vízszűrő felszerelésével ásványvíz minőségű vagy még jobb vizet kapsz otthon a csapból.

Vízmegoldás vízszűrő

3. A csapvízben veszélyes anyagok lehetnek

A vízben klór van, mert azzal fertőtlenítik, de a klór igazából igen irritálóan hat szervezetünkre, a zuhanyzáskor belégezett klórgázról pedig kiderült, hogy egyenesen rákot okozhat. A rossz minőségű vezetékrendszerből további szennyeződések mosódhatnak a csapvízbe, illetve sokakat érint a magas arzéntartalmú víz problémája Magyarországon, ami már évek óta egy megoldatlan helyzet. Ezeket az anyagokat jobb elkerülni, mert a hosszú távú fogyasztásuknak komolyabb egészségügyi következményei is lehetnek.

4. Gondolj csak bele, az iváson kívül még mennyi mindenre használsz csapvizet

Ebből lesz a kávé, tea, a levesek. Ezen felül ezzel öntözöd a növényeidet és ebből adsz házi kedvenceidnek. Nem lenne jobb, ha megszabadulnál a klórtól és más szennyeződésektől, így minden és mindenki tiszta vizet kaphatna a családodban?

5. Ha gyermek van a családban, az ember mindig kicsit jobban odafigyel, hogy mi is kerül az asztalra vagy a pohárba

Nem jó, ha a gyermek rászokik a cukros üdítőkre és szörpökre, de ha otthon valamilyen okból kifolyólag nem jó ízű a csapvíz, akkor a gyermek nem fogja szívesen meginni és inkább cukros üdítőkkel próbálja oltani a szomját. Ezzel akár maradandó károkat is okozhatunk gyermekünk egészségében, könnyen lehet, hogy cukorbetegség, elhízás alakulhat ki, illetve a dehidratáltság miatt további egészségügyi problémák léphetnek fel.

6. A szűrt víz teljesen új szintre emeli a háztartásodat

Nem csak az ételeid, kávéd, teád lesznek sokkal finomabbak, de ha korlátlan mennyiségű tiszta víz áll rendelkezésedre, belekezdhetsz házi limonádék, házi üdítők készítésébe is kizárólag természetes alapanyagokból, ezzel teljesen új színt vihetsz a vízivási szokásaidba.

7. Tiszta vizet ihatsz fillérekből, bármikor, bármerre

Ha van otthon tisztított víz, akkor egy kis üveget megtöltve magaddal tudsz vinni vizet munkahelyedre, illetve adhatsz gyermekeidnek is az iskolába menet. Egy vagyont spórolhatsz azzal, ha ezentúl nem kell úton útfélen palackos vizet venned, ha megszomjazol.

8. A legjobb prevenció a betegségek ellen

A rendszeres és elegendő mennyiségű tiszta víz fogyasztása a legjobb prevenció a betegségek ellen. Ki szeret beteg lenni, aztán egy kisebb vagyont otthagyni az orvosnál majd a patikában? Senki. A rendszeres vízfogyasztás alapvetően fontos, mert a szervezetben végbemenő szinte összes folyamat igényli a víz jelenlétét. Ezért, ha nem iszol eleget, azzal próbára teszed a testedet és ne csodálkozz, ha könnyen megbetegszel.

9. Ez a beruházás mindenképp megtérül egészségileg és anyagilag is

Ha osztasz, szorzol és összeadod, mennyit költesz ásványvízre, üdítőkre esetleg gyógyszerekre, ha megbetegszel, akkor máris láthatod, hogy egy vízszűrő felszerelésével nem csak egészségednek, de a pénztárcádnak is jót teszel.

10. Mert könnyű felszerelni

A Vízmegoldás vízszűrőket úgy találtuk ki neked, hogy bármilyen hétköznapi konyhacsapra fel lehessen szerelni. Nem foglal nagy helyet a pultodon, a mosogató mellett, körülbelül akkora, mint egy 1,5 literes ásványvizes palack. Nem kell szétfúrnod a konyhapultod, hanem egyszerűen pár mozdulattal felszerelheted a csapra. Esztétikus megjelenésű, króm színű, ezért minden típusú konyhába beleillik. Ha pedig elköltöznél egyszerűen le tudod szerelni és viheted az új lakásodba.

11. Mert könnyű karbantartani és olcsó fenntartani

A Vízmegoldás vízszűrőket karbantartásához nincs szükséged szakemberre. Fél évente kell benne betétet cserélni, ami nagyon egyszerű. Ilyenkor átmosod, áttakarítod a készüléket és nem igényel semmi több figyelmet. Betétet a vízszűrőhöz pedig mindig tudsz a webáruházunkban után rendelni és csak napi 20 forintodba kerül innentől a tiszta víz.

vízmegoldás vízszűrő készülék

X

Várj!

Keresztnév:

E-mail cím:

 A személyes adatokat a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához és más célokra használjuk, melyeket az Adatkezelési tájékoztató tartalmaz. Elolvastam és elfogadom a benne foglaltakat.

Havi 2-4 alkalommal fog tőlünk e-mailt kapni, a hírlevélről bármikor leiratkozhat. E-mail címét harmadik személynek nem adjuk ki. Informatív és tartalmas cikkeket küldünk a vízről és az egészségről, valamint akciós ajánlatainkat.

Ha megadod az e-mail címed, értesíteni tudunk arról, hogy

  ⋄ heti 1-2 alkalommal megjelenik egy új érdekes cikk az oldalon,
  ⋄ nyereményjátékot indítunk, amiben vízszűrőt lehet nyerni,
  ⋄ mikor vannak akciók és kedvezmények az oldalon.

Érdemes velünk tartani. Iratkozz fel most!

Egyáltalán nem kérek több felugró ablakot!