Bőrápolás, fiatalítás, feszesítés: nincs jobb módja, mint a vízivás

Itt a bizonyíték, hogy a rendszeres tiszta víz bevitele a bőrápolás leghatékonyabb formája.

Valószínű nincs olyan nő, aki nem küzdött volna bőrproblémákkal: túl száraz, túl zsíros, túl ráncos, túl karikás és még sorolhatnánk.

Valószínű abban is megegyezhetünk, hogy minden nő már kisebb vagyont költött el krémekre, pakolásokra, kozmetikusra, ránctalanítókra, bőrradírokra, alapozókra hogy bőrét megfelelő formába hozza.

De mi van, ha eddig teljesen rossz szemszögből közelítettük meg a problémát és mielőtt kencék és krémek armadáját zúdítanánk a bőrünkre belülről kellene kezdeni a kezelést?

Ezt bizonyítja az angol Dailymail újság újságírónője, aki ezúttal saját magán hajtott végre egy kísérletet. Állandó fejfájását és rossz emésztését szerette volna kezelni a vízkúrával, de még ő is meglepődött az eredményeken. A 42 éves újságírónő számtalan pozitív változást tapasztalt a 30 napon át tartó, napi 3 literes vízivó kúra alatt. A képek magukért beszélnek. A kúra elején és négy hét múlva készült arcképek megdöbbentő változásról tanúskodnak.

Bőrápolás legjobb módja a vízivás

"Őszintén alig tudom elhinni, hogy milyen változások mentek végbe az arcomon. A fekete karikák a szemem alól eltűntek, a foltok eltűntek. A bőröm majdnem olyan harmatos, mint amikor gyermek voltam. Az átváltozás mértéke igen figyelemreméltó. ... A férjem és a barátaim azt mondják 10 évvel fiatalabbnak látszom." – mondta a kúra végén az újságírónő, aki előtte csak körülbelül napi 1 liter vizet ivott.

Tudj meg többet a zöld tea hatásáról a Kókuszolaj és zöld tea, a két nagy egészségtitok című ingyenes e-könyvünkből. Kattints a linkre és töltsd le!

A magyar kísérlet

Természetesen, amikor a cikk az újságírónővel bejárta az internetet, Magyarországon is elindult egy kisebb mozgalom, egy kísérlet arra, hogy a napi 3 liter víz 30 napon keresztül milyen változásokat képes előidézni másoknál is. A kísérlet eredményiről a LifeTiLt Blog számolt be.

Íme az eredmények képekben, amik a 0. napon és a negyedik hét végén készültek:

Bőrápolás tiszta vízzel

Második héten az arcomon nem tapasztaltam pozitív változást, sőt csak több pattanásom lett. Viszont ez a 4. hétre elmúlt. A bőröm puhább lett, narancsbőr nincs. – mondta a kísérletben részvevő Ági a negyedik hét végén.

Víz - bőrápolása

Már az első héten éreztem, hogy alapozót kell cserélnem, mivel a program előtt száraz, problémás bőrre való termékeket használtam és mióta napi 3 liter lecsúszik, egész nap fénylett az arcom. Kezdenek feleslegessé válni a hidratáló arckrémeim, de még a bőröm se szárad... és ez már az első hét után. Ja és ami a legjobb, a szem alatti sötét folt kezd halványodni. – mondta Viktória a teszt végén.

Karikák a szem alatt, bőrápolás

Andrea is arról számolt be, hogy a bőre sokkal puhább lett a negyedik hét végére. A róla készült fénykép is magáért beszél.

Bőrápolás vízivás által? A jelek szerint működik

Inni kell, ez nem kérdés, ez egészségünk egyik fő tartópillére. De most azt is láthatjuk, hogy bármelyik kozmetikumokat gyártó cég megirigyelhetné a víz bőrre gyakorolt pozitív hatásait. Bár, ha ezt minden nő tudná lehet kevesebb kence is fogyna...

Tetszett?
Oszd meg!

Maradj informált! Ingyenes értesítés az újonnan megjelenő cikkeinkről. Iratkozz fel!
Keresztnév:

E-mail cím:

 A személyes adatokat a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához és más célokra használjuk, melyeket az Adatkezelési tájékoztató tartalmaz. Elolvastam és elfogadom a benne foglaltakat.

X

Várj!

Keresztnév:

E-mail cím:

 A személyes adatokat a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához és más célokra használjuk, melyeket az Adatkezelési tájékoztató tartalmaz. Elolvastam és elfogadom a benne foglaltakat.

Havi 2-4 alkalommal fog tőlünk e-mailt kapni, a hírlevélről bármikor leiratkozhat. E-mail címét harmadik személynek nem adjuk ki. Informatív és tartalmas cikkeket küldünk a vízről és az egészségről, valamint akciós ajánlatainkat.

Ha megadod az e-mail címed, értesíteni tudunk arról, hogy

  ⋄ heti 1-2 alkalommal megjelenik egy új érdekes cikk az oldalon,
  ⋄ nyereményjátékot indítunk, amiben vízszűrőt lehet nyerni,
  ⋄ mikor vannak akciók és kedvezmények az oldalon.

Érdemes velünk tartani. Iratkozz fel most!

Egyáltalán nem kérek több felugró ablakot!