6 ok, hogy miért kezd zöld turmixszal a reggelt

1. Hidratálás és energia

Indítsd a napot két pohár friss vízzel és egy zöld turmixszal! Azonnal hidratálod a tested, beindítod a "fogaskereket", ami megalapozza az egész hátralévő napodat. Próbáld ki a zöld turmixot, ha több energiára vágysz!

2. Tisztább gondolkodás

Amikor megfelelően hidratált vagy, természetesen jobb a fókuszáló képességed, tisztábban gondolkodsz és eléred a céljaidat. Ha zöld turmixszal kezded a napot, könnyebb lesz megbirkózni a napi feladatokkal.

Reggeli zöld turmix

3. Ragyogó lesz a bőröd

A zöld turmix fogyasztói gyakran felismerhetőek arról, hogy ragyog a bőrük. Nem vicc, akár pár nap fogyasztás után tisztábbnak és szebbnek fogod látni a bőrödet. Minél jobb a tápanyag, annál egészségesebb lesz a bőröd. Emellett ne feledkezz meg az egészséges zsírok fontosságáról sem!

4. Megelőzi az egészségtelen ételek utáni sóvárgást

Amikor egy nagyon egészséges reggelivel kezded a napot, kevésbé leszel hajlamos arra, hogy délben ezt elrontsd valami rosszabb minőségű étkezéssel. Azzal, hogy igazi tápanyagokat viszel be a szervezetedbe, elkezdesz szuper egészséges ételek után sóvárogni az egészségtelenek helyett. Ez az egész csak rutin és következetesség kérdése.

Tudj meg többet a zöld tea hatásáról a Kókuszolaj és zöld tea, a két nagy egészségtitok című ingyenes e-könyvünkből. Kattints a linkre és töltsd le!

5. Gyors és egyszerű

A zöld turmix elkészítése csak pár percet vesz igénybe és tökéletes energiaforrás. Jó módja annak, hogy egyszerre extra tápanyagot biztosíts a testednek és reggelente időt spórolj meg. Megelőződ, hogy az alattomos péksütik a reggelid részei legyenek, míg táplálod magad és mindezt egy átlagos reggeli elkészítési idejének töredéke alatt.

6. Csökkentsd a gyulladást

A zöld turmix természetes gyulladáscsökkentő és csillapítja a fájdalmat azáltal, hogy a gyógyuláshoz szükséges tápanyagokat és ásványi anyagokat biztosítja számodra. Adj egy fél banánt a turmixhoz a kálium miatt, kakaót a magnéziumért, avokádót az egészséges zsírok érdekében és kókuszolajat, ami ugyancsak rengeteg mindenre jó. A zöldségek pedig a rendkívüli ásványi anyag tartalmuk miatt kifejezetten hasznosak.

Forrás: Young and Raw

Vízmegoldás vízszűrő

Most ingyenes e-könyv ajándékba

További információért a kókuszolajról, annak használatáról és hogy hogyan tedd a mindennapi életed részéve, illetve arról, hogy milyen jó tulajdonságai vannak, hogy hogyan segít a zsírégetésben, mindent megtudhatsz, ha letöltöd az ingyenes e-könyvünket.

Töltsd le!
Vízmegoldás e-book
Bővítsd a tudástáradat ezzel a két nagy egészségtitokkal! Add meg az adatokat a letöltéshez!
Teljes név:

E-mail cím:

 A személyes adatokat a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához és más célokra használjuk, melyeket az Adatkezelési tájékoztató tartalmaz. Elolvastam és elfogadom a benne foglaltakat.

X

Várj!

Keresztnév:

E-mail cím:

 A személyes adatokat a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához és más célokra használjuk, melyeket az Adatkezelési tájékoztató tartalmaz. Elolvastam és elfogadom a benne foglaltakat.

Havi 2-4 alkalommal fog tőlünk e-mailt kapni, a hírlevélről bármikor leiratkozhat. E-mail címét harmadik személynek nem adjuk ki. Informatív és tartalmas cikkeket küldünk a vízről és az egészségről, valamint akciós ajánlatainkat.

Ha megadod az e-mail címed, értesíteni tudunk arról, hogy

  ⋄ heti 1-2 alkalommal megjelenik egy új érdekes cikk az oldalon,
  ⋄ nyereményjátékot indítunk, amiben vízszűrőt lehet nyerni,
  ⋄ mikor vannak akciók és kedvezmények az oldalon.

Érdemes velünk tartani. Iratkozz fel most!

Egyáltalán nem kérek több felugró ablakot!