A klóros csapvíz mikroszkóp alatt

Ha lefotózzuk a lefagyasztatott vízkristályokat, sokat megtudhatunk a víz állapotáról. A klóros csapvízről készített fotók kiábrándító képet mutatnak, míg a természetes források fotóin meseszép hatszög alakú kristályok rajzolódnak ki. Szerinted melyik víz az, ami jót és melyik, ami rosszat tesz a szervezetünknek?

Masaru Emoto japán kutató, az alternatív gyógytudományok doktora kifejlesztett egy módszert, amivel le tudja fotózni a lefagyasztott vízkristályokat.

Bárki reprodukálhatja az eljárást, aki rendelkezik a megfelelő felszereléssel hozzá.

A fényképezés folyamata a következő:
Masaru Emoto egy pipettával 0,5 ml (egy csepp) vizet cseppent egy Petri csészébe. Azután -25 fokon 3 órán keresztül fagyasztja azt. Ebből keletkezik egy kb. 0,8 cm átmérőjű domború jégdarab. Mikroszkóp alatt, mialatt a szoba hőmérséklete -5 fok, fényképeket készít a jégdarabban kirajzolódó kristályokról. Ezt természetesen több száz mintán megismétli, hogy megbizonyosodjon róla, hogy az eredmények konzekvensek.

Tudj meg többet az egészséges életmódról! Töltsd le Az egészséges és hosszú élet titka 10 pontban olvasmányunkat! Kattints a linkre!

A kutató és csapata mintát vett Európa nagyvárosainak csapvizéből valamint természetes forrásvizekből és dokumentálta azok kristályait.

A nagyvárosok csapvízének fotója elszomorító képet mutatott, mert az erős klórozás miatt, nem tudnak kialakulni a vízkristályok. A képen Japán, London és Párizs megfagyasztott csapvizének ábrája látszik. A kép jól mutatja, hogy a szennyeződések, valamint a rengeteg hozzáadott klór miatt a csapvízben nem rajzolódnak ki kristályok.

A klóros csapvíz fotói

klóros csapvíz

Ellenben, amikor Emoto a világ több pontján, Japánban, Svájcban, Új Zélandon és Franciaországban fényképezett forrásvíz kristályokat, akkor ilyen gyönyörű mintákat kapott.

A forrásvizek fotói

forrásvíz kristályok

A képek alapján Te hogyan döntenél? Melyik vízből innál szívesebben?

vízmegoldás vízszűrő készülék

A klóros csapvíz ártalmas

Ahogy a kristályról készült képek is mutatják, a klór egy agresszív anyag, ami az élő természetre rombolóan hat. Ezért is használják a víz fertőtlenítésére, mert elpusztítja a mikroorganizmusokat. Csakhogy egyre több kétely merül fel a víz klórozásának létjogosultságával kapcsolatban. A klóros víz ugyanis rákot okozhat, állítják egyes kutatók. A klóros vízgőz belélegzése ugyancsak rendkívül romboló az emberi szervezetre nézve. A klóros víz mellékhatásairól erre a linkre kattintva többet megtudhatsz.

Tetszett?
Oszd meg!

Maradj informált! Ingyenes értesítés az újonnan megjelenő cikkeinkről. Iratkozz fel!
Keresztnév:

E-mail cím:

 A személyes adatokat a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához és más célokra használjuk, melyeket az Adatkezelési tájékoztató tartalmaz. Elolvastam és elfogadom a benne foglaltakat.

X

Várj!

Keresztnév:

E-mail cím:

 A személyes adatokat a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához és más célokra használjuk, melyeket az Adatkezelési tájékoztató tartalmaz. Elolvastam és elfogadom a benne foglaltakat.

Havi 2-4 alkalommal fog tőlünk e-mailt kapni, a hírlevélről bármikor leiratkozhat. E-mail címét harmadik személynek nem adjuk ki. Informatív és tartalmas cikkeket küldünk a vízről és az egészségről, valamint akciós ajánlatainkat.

Ha megadod az e-mail címed, értesíteni tudunk arról, hogy

  ⋄ heti 1-2 alkalommal megjelenik egy új érdekes cikk az oldalon,
  ⋄ nyereményjátékot indítunk, amiben vízszűrőt lehet nyerni,
  ⋄ mikor vannak akciók és kedvezmények az oldalon.

Érdemes velünk tartani. Iratkozz fel most!

Egyáltalán nem kérek több felugró ablakot!