Milyennek kell lennie az élet-elixírnek

Kovács József természetgyógyász, Mítoszok és realitások a népi gyógymódok világából című könyvéből idézünk:


A tudósokat ősidők óta foglalkoztatja egy olyan szer feltalálásának a gondolata, amely hosszú és egészséges életet biztosítna az emberiségnek. Az ókor és a középkor alkimistái életüket szentelték e nemes cél megvalósítására és nem egyszer igen közel kerültek a megoldáshoz, ám az álmok világából egyiküknek sem sikerült eljutni a valódi megoldáshoz.

A múlt század második felében japán tudósok megfogalmazták az örök ifjúságot, egészséget, így tehát a szépséget is biztosító élet-elixír elé állított követelményeket, azaz azokat a tulajdonságokat, amelyekkel ennek a szernek rendelkeznie kellene. E tanulmány szerint az élet-elixírnek biztosítania kellene:

  • a gyomor és béltraktus tisztítását, nem károsítva ezáltal annak természetes mikroflóráját;
  • a szervezetben képződött toxinok, fölösleges koleszterin, allergén anyagok, egyszóval salakanyagok kivezetését, kitakarítását a szervezetből;
  • az immunrendszer mechanizmusának aktivizálását;
  • mindemellett a nem kívánt mellékhatások tünetmentességét.

élet-elixír a víz

Lehet, hogy a távoli jövőben feltalálják azt a szert, amely e kemény feltételeknek meg fog felelni, azonban létezik egy olyan vegyület, amely tulajdonságait tekintve igen közel áll az élet-elixír követelményeihez, hiszen a TISZTA IVÓVÍZ teljes egészében elvégzi mindazokat a feladatokat, amelyeket a tudósok az élet vize kritériumaként felvetettek.

Tudj meg többet az egészséges életmódról! Töltsd le Az egészséges és hosszú élet titka 10 pontban olvasmányunkat! Kattints a linkre!

Étel nélkül jó esetben 90 napig is elél az ember. Víz nélkül viszont már egy nap után olyan visszafordíthatatlan reakciók lépnek fel a szervezetünkben, amelyek végzetesen károsíthatják egészségünket.

Milyen a szomjazó ember külseje?

Az arca eltorzult, a szeme alatt félhold alakú sötét folt keletkezik, amely szívelégtelenségre utal, károsul a psziché. A sivatagban eltévedett, víz nélkül maradt embernek a látomásai: csodaszép tisztavizű források, bővizű kutak. Az ilyen ember szervezetéből épp az az anyag apad, mely normális körülmények között kb. 80%-át képezi testének. Minél aktívabb a szervezet folyadékháztartásának cseréje, annál hosszabb ideig tudjuk tisztán tartani belső szerveinket, annál tovább tudja ellátni feladatait a vese, a máj, a szív- és érrendszer.

Azonban le kell szögeznem, hogy a fentebb említett gyógyító tulajdonságokkal csak a tiszta víz rendelkezik. Ilyen ideális víz a természetes forrásvíz.

Tetszett?
Oszd meg!

Maradj informált! Ingyenes értesítés az újonnan megjelenő cikkeinkről. Iratkozz fel!
Keresztnév:

E-mail cím:

 A személyes adatokat a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához és más célokra használjuk, melyeket az Adatkezelési tájékoztató tartalmaz. Elolvastam és elfogadom a benne foglaltakat.

X

Várj!

Keresztnév:

E-mail cím:

 A személyes adatokat a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához és más célokra használjuk, melyeket az Adatkezelési tájékoztató tartalmaz. Elolvastam és elfogadom a benne foglaltakat.

Havi 2-4 alkalommal fog tőlünk e-mailt kapni, a hírlevélről bármikor leiratkozhat. E-mail címét harmadik személynek nem adjuk ki. Informatív és tartalmas cikkeket küldünk a vízről és az egészségről, valamint akciós ajánlatainkat.

Ha megadod az e-mail címed, értesíteni tudunk arról, hogy

  ⋄ heti 1-2 alkalommal megjelenik egy új érdekes cikk az oldalon,
  ⋄ nyereményjátékot indítunk, amiben vízszűrőt lehet nyerni,
  ⋄ mikor vannak akciók és kedvezmények az oldalon.

Érdemes velünk tartani. Iratkozz fel most!

Egyáltalán nem kérek több felugró ablakot!