Eddigi tapasztaltok a 30 napig, napi 3 liter víz kihívásból

Napi 3 liter víz 3 napon keresztül - ezt a feladatot teljesítik, az Idd magad egészségesre! kihívás résztvevői. A kihívás még csak felénél jár, de már most hihetetlen eredményekről számoltak be a résztvevők.

Vízkihívás - 1. nap

Katalin: 2,5 l vizet ittam ma, na meg levest ettem. Nagy dolog ez nekem, mármint a vízivás, mert csak napi fél litert ittam jó ideje, de most sokkal jobban vagyok. Nem voltam ma álmos. Egyre jobban fogom magam érezni.

Katalin: Eltűnt a lábamról a víz! Pipaszár lábam van. Ha a derekam is nádszál lesz 4 litert is megiszok!

Vízkihívás - 2. nap

Krisztina: Hát a 3 liter még nincs meg, de magamhoz képest szerintem jól haladok. :) Tegnap már volt 2,5 liter. Ma még csak közelítek a kettőhöz. Viszont azt észre vettem magamon, hogy amióta iszok, nem vagyok fáradt. Előtte meg alig bírtam ébren maradni és nagyon hamar elfáradtam. De ez már a múlté!

Zsuzsa: Óriási! A víz ivás egyik előnye, hogy az ember tovább marad friss.

Melinda: Megvan a 3 liter mára! Nagyon fejfájós voltam, mert én alig szoktam inni. De mióta pár napja többet iszok az megszűnt!

Vízkihívás - 3. nap

Ildikó: Már most érzem a változást. Sokkal energikusabb vagyok!

Csapvíz ellenőrző lista. Töltsd le és tudd meg, mi a gond a csapvizeddel és hogyan tudod megoldani.

Eddigi tapasztaltok A 30 napig napi 3 liter víz kihívásból

Ilona: Az első 3 nap sikeresen teljesítve lett. Kávé és tea nélkül min. 3,5 liter/nap. A vízbe citrom karikát teszek, 1,5 literbe 3 karikát és így itatja magát. Délelőtt 15-20 percenként megyek pisilni, pedig sós mogyorót is csipegek közben, hogy be legyek kellőképpen sózva. Három nap alatt majdnem egy kiló mínusz.

Mária: Teljesítettem a 3 litert tegnap is! Komolyan, nagyon vicces, hogy ilyen remekül érzem magam attól, hogy megiszom 3 liter vizet! Csak ámulok és bámulok!

Vízkihívás - 4. nap

Andrea: Az első két-három nap az katasztrófa volt!Küzdöttem, hogy egyáltalán igyak, állandóan pisilni rohantam, volt, hogy már hányingerem volt a sok víztől...igazán kész voltam! Aztán olvastam itt a külön cikkeket a sóról és a káliumról, majd követtem a tanácsot és elkezdtem ezekre odafigyelni, ahogy a cikkben is szerepelt. A negyedik napon már folyamatosan szomjas voltam és azóta bőven meg is van a 3-4 liter naponta. Egyszerűen felébredt a testem és kéri, ami kell neki. Óriási! És ami a legnagyobb öröm a számomra így alig egy hét után, hogy csütörtökön és ma is úgy bírtam az edzést, ahogy kellett! Újra lett erőm hozzá és élveztem!

Mónika: Nehéz nekem a víz ivás, keveset ittam mindig, de belevágtam én is a kihívásba kíváncsi vagyok az eredményre, tegnap bemelegítettem de ma már kicsit érzem, hogy energikusabb vagyok sokkal!

Anita: Jól érzem magam, már most jobb. Én napi fél litert ha megittam eddig sajnos! Hajrá mindenki!

Andrea: Ami nagyon pozitív számomra, hogy kezd megszokottá válni már-már, jövök-megyek 2-2 dl lecsúszik. És ez így egész nap, aztán a nap végére simán megvan a 3 liter. Már a wc-t sem látogatom olyan sűrűn.

Vízkihívás - 5. nap

Gold Braun: 5. napja iszom a 3-4 liter mennyiséget, jól érzem magam. Igyatok, igyatok! Ja és sózzatok! Egyszerűen szomjas leszek az víztől És ami nem utolsó az emésztésemet rendezi!

Aranka: május 24-e óta mindennap megvan a 3 liter víz. Ma több mint 4 liter volt, valószínűleg a meleg miatt. 2-2,5 dl iszom egyszerre, így nem kell folyton a mellékhelységbe szaladgálni. Tegnap óta észrevettem, hogy kezd szebb lenni a bőröm, kevesebb apróbb ránc és halványulnak a szem körüli karikák is. Ha 4 nap alatt ilyen pozitív változás van, kíváncsian várom tényleg mekkora átalakulás következik be 30 nap alatt. Tehát továbbra is pohárra vagy flakonra fel!

Erika: Én is csatlakoztam még az elején a kihíváshoz, bár nekem nem okoz gondot a 2,5-3 l folyadék ( víz, tea) elfogyasztása. Kisebb mennyiségeket iszom többször, napközben és éjszaka is. Ha mennem kell valahova, viszem magammal a 0,5 literes flaskát, az elfér a táskámban is. Az ásványi anyagokat szerves, jól felszívódó változatban pótolom, így semmilyen negatív mellékhatást nem tapasztalok. Szép napot és sok sikert mindenkinek!

Gabriella: Ma 29 fok volt, rettenetesen meleg, eddig 4 liter és hol van még a nap vége Én az energiaitalt iktattam ki teljesen 5 napja és cseréltem sima vízre. A változás... hát hihetetlen Viszont a harmadik napon iszonyúan fájt a vesém, majdnem feladtam (gyárilag kisebbek, mint az átlag). De ez rendeződött a negyedik napra. Nagyon élvezem rengeteg energiám van és a narancsbőröm kezd eltűnni.

Márta: Én is benne vagyok a vízkihívásban, igaz, nem minden nap sikerül lenyomnom a 3 litert, de közel állok hozza. Azért is tartottam extrán fontosnak, mert még anyatejes a kisfiam, és ugyebár a szoptatáshoz sok folyadékot kell fogyasztani. A másik: reggel úgy ébredtem, hogy fajt a fejem. Egész nap ittam, de semmi javulás. Az itteni hozzászólásokból kiindulva, bekaptam egy kis kanál sót, és 15-20 perc múlva elmúlt a fejfájásom Köszönöm Nektek ezt a remek kezdeményezést!

Vízmegoldás vízszűrő

Zsófia: Nekem nem nehéz, mert 3x1 litert iszom: reggel, délben és este. A gyógyszereim és a vitaminjaim miatt még pluszként iszok. Sok változás történt: lejjebb vittem a kávé adagomat, vagy nem hiányzik. Jóformán minden ételre érzékeny vagyok, vagyis békében vagyok az emésztési problémáimmal. A fejem nem fáj reggelente. Nagyon örülök, hogy csatlakoztam a csoporthoz.

Melinda: Eddig nekem is megvan minden nap bőségesen és a fejem nem fáj annyiszor mind eddig, kicsit jobb a közérzetem is,s ok kitartást mindenkinek.

Vízkihívás - 6. nap

Katalin: Egészségedre! A csoportnak köszönhetően megtanultam inni vizet! Hihetetlen, de egy energiabomba lettem!

Maya: 6. napot kezdem ma, kevésbé vagyok fáradt, keveset alszom sajnos mert reggeles hetem van, ilyenkor kávén és energiaitalon éltem eddig, de most 3. napja nincs szükségem rájuk. Reggel 1 zöld teát iszom, utána már csak vizet, sőt kicsit korábban kelek és tornázom is egy kicsit egy app segítségével. Enni is kevesebbet eszem, régen ha szomjas voltam akkor is inkább ettem egy gyümölcsöt, most a víz eltelít és kevesebbet vagyok éhes.

Gabriella: Több energia, halványodó narancsbőr, egy ránc mínusz a szemem alatt és a fekete karikák is eltűntek. Ja, és még egy, kevesebbet költök, mert azóta nem vettem kólát, energia italt.

Zsuzsanna: Pihentetőbb alvás, mínusz 2,5 kg, nincs fejfájás, frissebb vagyok reggel az aszkorbin savas vizem után... és amit még nem tudtok, azért kezdtem el több mint másfél hónapja, mert gyakran fájt a vesém. Nos ez a fájdalom is elmúlt!

Magdolna: Kevesebb alvás elegendő, magamtól felébredek a szokottnál egy órával korábban. Vérnyomásom kicsit magasabb volt a megengedett értékeknél, most teljesen normális lett ebben a pár napban mióta megiszom a 3 liter vizet. Reggel szomjasan ébredek, ami előtte nem fordult elő velem.

Mária: Nálam az van, hogy élőbb a testem. Frissebb vagyok.

Anita: A bőröm az nagyon szép, a kilók csak úgy cuppannak fel rám, de kitartó vagyok, hiszem hogy csiribi-csiribá le fog menni. Álmomból felriadva is a vizes kulacsomat keresem.

Ildikó: Nekem 1 kg mínusz.

Mónika: Sokkal több energiám van. Kevesebbet fáj a fejem, szomjas vagyok én is, arcom sokkal puhább kevésbé száraz. Kilókra vagyok kíváncsi, nem mértem magam. Majd hétvégén. Vízre fel!

Szilvia: Jobban és többet alszom.

Katalin: A kezdeti plusz "kilókból" kettő lement, kb. fél kilónyi víz ingadozik rajtam. A lábszáram, bokám nem vizesedik. A bőrömet üdébbnek érzem. A ráncaim így 47 évesen... hát egyelőre itt vannak. De határozottan jobban érzem magam.

Kinga: Bőröm kevésbé száraz.

Aliz: kevesebbszer vagyok éhes, talán a bőröm sem olyan száraz már, bár ez majd csak kb. egy hónap után lesz igazán látványos.

Aranka: Ma bezsebeltem az első dicsérő szavakat, miszerint: ssinos vagyok, kisimult és üde, kipihentnek látszom. Mi tagadás jólesett, és mondtam sokat iszom. Leszögezem nem alszom többet mint máskor, 6-7 óra.

Zsuzsi: 6. Nap is 3 liter. Mínusz egy kiló eddig és a bőröm ultra hidratált! A kihívás könnyű és folytatom! Sok sikert nektek is!

Vízkihívás - 7. nap

Ilona: Az ébredés nálam is egy órával korábban jön el, kipihenten. A ráncaim sajna még megvannak, de már nem járok gyakran pisilni és jól érzem magam!

Erika: Ma óra nélkül ébredtem. Valóban azt vettem én is észre, hogy a kis ráncok a szememnél eltüntetek.

Csapvíz ellenőrző lista. Töltsd le és tudd meg, mi a gond a csapvizeddel és hogyan tudod megoldani.

Tímea: Ma már én is azt vettem észre hogy egyre szomjasabb vagyok! És már a bőrömön is észre vehető! Szuper hogy belefogtam.

Szilvi: Ti is egyre szomjasabbak vagytok, minél többet isztok? Mert nálam ez van, illetve az első hét után, már nem annyira melyek a ráncok az arcomon.

Vízkihívás - 8. nap

Ilona: Nekem eddig minden nap megvolt a minimum 3,5 liter víz, fogytam 1,5 kg-t. A vízbe már narancskarikát és almakockát is tettem, azzal is finom. Már csak azt veszem észre, hogy elfogyott a 3 liter, ne kell használnom a vízfogyasztó alkalmazást.

Vízkihívás - 9. nap

Katalin: Jelentem megy a napi 3-4 liter víz ivása. Mit javultam egy hét alatt? Jobb a kedvem, energikusabb vagyok, anyagcserém beindult, szebb az arcom, nincs pattanás vagy alig, ja és fogytam 2 kg-ot! Mi jöhet még? Mindenképp pozitívan hat rám a vízfogyasztása. Egyetek, igyatok jót! Ennek örömére iszok 3 dl vizet.

Judit: Meglett a 3,2 l. Nem híztam, sőt, fogytam 2 kg-ot, és erőfeszítés nélkül iszom, ez nálam egy kész csoda!

Enikő: Amit észreveszek így két hét után, hogy szebb a bőröm, elkezdett kitisztulni, úgyhogy lett pár minipatti, ahogy jön ki, ami bentre nem kell. A bőröm tónusa, állaga szebb lett. A bőröm természetes színe sárgásabból rózsaszínesebb lett, élettel telibb. Azok a “ráncok”, amik a bőr dehidratáltsága miatt voltak, kezdenek eltűnni.

Vízkihívás - 10. nap

Rózsa: Én már ott tartok, hogy egyszerűen érzem mikor kell innom. És simán lemegy a 3 l még figyelmet sem igényel. Csodás program.

Erzsébet: Továbbra is kávé nélkül, 1.8 liter víz plusz só, ásványi anyag bevitel a fejfájás elmúlt.

Gabriella: megdöbbentő, hogy mennyi méreganyag távozik belőlem! Eddig 2,5 liternél tartok.

Zsuzsanna: Fogytam két ruhaméretet!

Vízkihívás - 11. nap

Ibolya: 3-3.5 liter naponta. Néha fáradékony vagyok, de egy pár sótablettával tudom kezelni. A bőröm ragyogó jobban alszom és egy kávé naponta eddigi négy helyett elég.

Vízkihívás - 12. nap

Enikő: Egy ideje hullik a hajam. Nem durván, csak több, mint ami optimális lenne, s már kezdett aggasztani. Rájöttem, hogy nem “locsoltam eléggé a növénykémet”, s emiatt hullottak a “levelei”. Most elkezdett sok új haj megjelenni, s a hajam állaga is kezd feljavulni.

Gyöngyi: Nekem nem olyan száraz a bőröm, nem kell testápoló.

Katalin: Mióta megiszom a napi 3-4 litert beindult ismét a fogyás.

Erzsébet: 3,5 liter lecsúszott! A kapacitásom évtizedekig 0.5-1 liter között volt, de volt, hogy egy pohárral ittam csak. Már szívesen iszok, nincs undorom.

Vízkihívás - 13. nap

Katalin: Gratulálok mindenkinek! Nekem is megvolt, és óriási változások vannak kialakulóban. Az utolsó napi fotómra is nagyon kíváncsi leszek.

Krisztina: jó a csoport, nektek hála jobban figyelek arra,hogy minél több vizet igyam ... a napi 3 liter simán megy, van, hogy több is.

Zsuzsanna: A hajam nekem annyiból lett jobb, hogy nem hullik.

Vízkihívás - 14. nap

Krisztina: Frissebb, fittebb, energikusabb vagyok. A bőröm látványosan javul. Eddig extra száraz volt, most már normál. Sokkal több gyümölcsöt, zöldséget kívánok, kevesebb ételt. S ami nagyon fontos számomra, s extra pozitívum, hogy szoptatom a 19 hónapos lánykám, akinek eddig száraz volt a bőre, de mióta csak tisztított vizet iszok (eddig is sokat ittam, de inkább üdítőket!) most már gyönyörű az Ő bőre is.

Csapvíz ellenőrző lista. Töltsd le és tudd meg, mi a gond a csapvizeddel és hogyan tudod megoldani.

Gold Braun: Energikusabbnak érzem magam, a bőrömnek is jót tesz a sok VÍZ. Az 40 éve fennálló emésztési problémáimat már a napi 3-4 liter víz fogyasztása után a 2-3 napon helyrerakta! Egy szó mint száz maradok a fenti vízfogyasztásomnál ameddig csak tehetem! Köszönöm az elindító inspirációt, hálás vagyok, hogy felfigyeltem a kezdeményezésedre! Éljen a víz!

Anita: Nálam ami a legjobb "mellékhatás" hogy leszoktam a szörpről! Csak a víz!

Péter: A napi 3 liter víz elfogyasztása pezsdítően hat rám. Csatlakozom az előttem írókhoz szintén az energiaszint javulás az első számú érzés! Csak pozitív változásokat tapasztalok.

Zsuzsa: Kevésbé érzem magam fáradékonynak. Hajrá vízivás! Nekem két hete kezdett el dagadni a bokám, bár a 3-3,5 liter víz minden nap lecsúszik. Tegnap konzultáltam egy vitaminos céggel, és káliumot javasoltak. Na a kálium hatására ma már sokkal jobb. Mintha máshol is kissé összeszedettebb lennék.

Ha még nem vagy benne a Facebook csoportban, itt tudsz csatlakozni!

Kövess minket a Pinterest-en és a Facebook-on is!

Pinterest: Vízmegoldás

Tetszett?
Oszd meg!

Maradj informált! Ingyenes értesítés az újonnan megjelenő cikkeinkről. Iratkozz fel!
Keresztnév:

E-mail cím:

 A személyes adatokat a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához és más célokra használjuk, melyeket az Adatkezelési tájékoztató tartalmaz. Elolvastam és elfogadom a benne foglaltakat.

X

Várj!

Keresztnév:

E-mail cím:

 A személyes adatokat a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához és más célokra használjuk, melyeket az Adatkezelési tájékoztató tartalmaz. Elolvastam és elfogadom a benne foglaltakat.

Havi 2-4 alkalommal fog tőlünk e-mailt kapni, a hírlevélről bármikor leiratkozhat. E-mail címét harmadik személynek nem adjuk ki. Informatív és tartalmas cikkeket küldünk a vízről és az egészségről, valamint akciós ajánlatainkat.

Ha megadod az e-mail címed, értesíteni tudunk arról, hogy

  ⋄ heti 1-2 alkalommal megjelenik egy új érdekes cikk az oldalon,
  ⋄ nyereményjátékot indítunk, amiben vízszűrőt lehet nyerni,
  ⋄ mikor vannak akciók és kedvezmények az oldalon.

Érdemes velünk tartani. Iratkozz fel most!

Egyáltalán nem kérek több felugró ablakot!