Újévi fogadalmam: Jövőre egészségesebben élek!

Megint egy év véget ért. Ilyenkor, amikor egy ciklus lezárul és egy új kezdődik, szoktuk meghozni újévi fogadalmainkat, hogy min szeretnénk változtatni a jövőre nézve.

Fogadjuk meg hát, hogy jövőre egy kicsit többet törődünk az egészségünkkel! Sok bölcs és hasznos tanácsot adtunk a vízfogyasztással kapcsolatban. Ha ezek közül bármelyiket is betartok, a jövő évben már egy hatalmas lépést tettél jó egészsége érdekében.

Csokorba szedtük hát a legjobb egészségtippeket a vízzel kapcsolatban, amik nagyon könnyen betarthatóak, így érdemes megfogadni őket az új évre nézve.

Igyunk többet!

Már a könyökünkön jöhet ki, amikor azt mondják, hogy sok vizet kell inni. Könnyű azt mondani, de folyamatosan betartani már nem annyira. Sokan küzdenek azzal, hogy nem megy a vízivás vagy hanyagok azzal kapcsolatban, hogy minden nap eleget igyanak. Egy nagyon hasznos cikket tettünk közzé ezzel kapcsolatban, amit azóta több tízezren olvastak és fogadtak meg. Ha Neked is gondot jelent a vízivás, akkor ez a cikk segíteni fog:

Hogyan vegyem rá magam, hogy több vizet igyak?

Japán ősi gyógymód: a vízkúra

A japán vízkúráról szóló cikkünk bejárta az internetet és sokan próbálták ki és alkalmazták azt pozitív eredményekkel. Az éhgyomorra való vízivással tényleg sokat tehetünk egészségünkért az új esztendőben is. A módszerről itt olvashatsz bővebben:

Vízkúra – Japán ősi gyógymód

Ne feledjük el a sót!

Bár mi egy vízzel foglalkozó weboldal vagyunk, felelőtlenség lenne, ha a vízivás fontosságának hangsúlyozása mellett nem említenénk meg a sófogyasztást. Ha ugyanis csak vizet iszunk, de nem veszünk be elég sót, még árthatunk is magunknak. Népszerű cikkünkben a só jelentőségét taglaltuk, amivel remélhetőleg sok-sok embernek segítettünk egészségesebben élni. Tudd meg, mi mindenre jó a só:

Miért tiltják, ha ennyi mindenre jó?

Tudj meg többet az egészséges életmódról! Töltsd le Az egészséges és hosszú élet titka 10 pontban olvasmányunkat! Kattints a linkre!

Méregtelenítés sófürdővel

Ki mondta, hogy az egészséges dolgok nem kellemesek? Itt egy jó tanács, ami amellett, hogy rendkívül jótékony szervezetünkre nézve, másrészről igen kellemes is a hosszú unalmas téli estéken. Tegyünk sót a fürdővizünkbe és élvezzük jótékony hatását! A receptért kattints az alábbi linkre:

Salaktalanítás sófürdővel

Sole víz a folyékony napenergia

Ez a kedvenc egészségtippünk. A Magyarországon még nem olyan ismert Sole vizet otthon bárki fillérekből előállíthatja. Azok, akik használják, jelentős egészségjavulásról számoltak be. A Sole víz a só és a víz egy olyan kombinációja, ami a testnek olyan, mint az anyatej a gyermeknek. A recept ezen a linken érhető el:

Sole víz, a folyékony napenergia – az örök egészség titkos receptje

Ha szívügyed az egészség, e mellett nem mész el!

Fontos számunkra a víz és az is fontos, hogy Te egészséges és fitt legyél. De mint tudjuk, ma már oda kell figyelnünk arra is, hogy milyen vizet iszunk. A csapvíz sok helyütt ihatatlanul klóros és rossz mellékíze van, a palackos víz pedig nem megbízható és drága. Ha nincs otthon tiszta víz, az meggátol minket abban, hogy eleget igyunk. Sok vásárlónk arról számolt be, hogy amióta van vízszűrője otthon, azóta sokkal több vizet iszik az egész család. A legjobb megoldás tehát, ha felszerelünk egy egyszerű vízszűrőt a konyhai csapra. Ebben tudunk Neked segíteni. Olvasd el cikkünket:

10 ok, amiért érdemes felszerelni a konyhába egy vízszűrőt

Vízmegoldás újévi fogadalmam

Minden vásárlónknak, olvasónknak és érdeklődőnknek nagyon bőséges és sikeres új évet kívánunk! Kívánjuk, hogy az új év egészségben és szeretetben teljék! B.Ú.É.K.

Tetszett?
Oszd meg!

Maradj informált! Ingyenes értesítés az újonnan megjelenő cikkeinkről. Iratkozz fel!
Keresztnév:

E-mail cím:

 A személyes adatokat a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához és más célokra használjuk, melyeket az Adatkezelési tájékoztató tartalmaz. Elolvastam és elfogadom a benne foglaltakat.

X

Várj!

Keresztnév:

E-mail cím:

 A személyes adatokat a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához és más célokra használjuk, melyeket az Adatkezelési tájékoztató tartalmaz. Elolvastam és elfogadom a benne foglaltakat.

Havi 2-4 alkalommal fog tőlünk e-mailt kapni, a hírlevélről bármikor leiratkozhat. E-mail címét harmadik személynek nem adjuk ki. Informatív és tartalmas cikkeket küldünk a vízről és az egészségről, valamint akciós ajánlatainkat.

Ha megadod az e-mail címed, értesíteni tudunk arról, hogy

  ⋄ heti 1-2 alkalommal megjelenik egy új érdekes cikk az oldalon,
  ⋄ nyereményjátékot indítunk, amiben vízszűrőt lehet nyerni,
  ⋄ mikor vannak akciók és kedvezmények az oldalon.

Érdemes velünk tartani. Iratkozz fel most!

Egyáltalán nem kérek több felugró ablakot!