Konyhai vízszűrő készülék

konyhai vízszűrő készülék

Tiszta és egészséges vizet szeretnél a családodnak?

Nem vagy elégedett a csapvíz minőségével?

A sok hozzáadott klórtól élvezhetetlenné vált a csapvíz íze?

Iható vizet szeretnél végre otthonra?

Megszabadulnál az állandó ásványvíz vásárlástól?

Oldd meg a tiszta és egészséges csapvíz kérdését a konyhádban!

A Vízmegoldás csapra szerelhető konyhai vízszűrő pár mozdulattal felszerelhető és tisztává és egészségessé teheted vele a csapvizet otthonodban.

Miben segít Neked ez a vízszűrő készülék?

smiley_blue

Tiszta vizet állít elő, ami a legfontosabb, alapvető lépés a saját és családod egészségéért.

smiley_blue

Végre jó minőségű és iható víz fog folyni otthon a csapból.

smiley_blue

Nem kell többé ásványvíz vásárlással bajlódni, cipekedni, műanyag flakonokkal küszködni.

smiley_blue

A tisztított csapvíz sokkal megbízhatóbb, mint az ásványvíz.

smiley_blue

Nem kell többé az undorító klórt szagolni és meginni.

smiley_blue

A víz lágyabb és selymesebb lesz tőle.

smiley_blue

Ez egy praktikus és hasznos beruházás, ami hamar megtérül.

smiley_blue

A szűrt víz finom és csak úgy itatja magát.


Mit szűr ki vízszűrő és hogyan?

check_mark

Kiszűri a nehézfémeket (arzén, réz, vas, króm, kadmium, ólom, higany).

check_mark

A vízszűrő kiszűri a fémvegyületeket és a hidrogén szulfidot.

check_mark

Kiszűri a peszticideket (permetszereket).

check_mark

Kiszűri a szabad klór 99%-át.

check_mark

Kiszűri a szerves anyagokat.

check_mark

A vízszűrő kiszűri a fenolt és a benzolt.

check_mark

Kiszűri a baktériumokat, mikroorganizmusokat.

check_mark

Kiszűri a lebegő szennyeződéseket, mint üledék, homok, iszap, rozsda, azbeszt stb.

check_mark

A vízszűrő javítja a víz ízét és színét.

vízszűrő made in EU

Nem szűri ki azonban a vízben megtalálható ásványi anyagokat és sókat, hanem természetes állapotában hagyja a vizet.

A szűrőházban lévő filter rendelkezik a szükséges tanúsítványokkal, mert az Európai Unióban gyártják, nem valami lenyomozhatatlan olcsó kínai vagy tajvani gyártmány.

A konyhai vízszűrő további előnyei

konyhai-keszulek-small

A konyhai készülék
34 cm magas.

A készülék legnagyobb
átmérője 13 cm.

Beállíthatod, hogy a szűrön keresztül szeretnéd kapni a tiszta vizet, vagy a csapból folyjék a szűretlen víz.

A készüléket a csappal 70 cm hosszú hajlékony cső köti össze.

A vízszűrőre 2 év garanciát vállalunk, azaz meghibásodás esetén alkatrészeket vagy a készüléket ingyen cseréljük.

A konyhai vízszűrő készülék beszereléshez nem kell szerelőt hívni, mert az rendkívül egyszerű és az útmutató alapján szinte bárki képes a beüzemelésre: Konyhai vízszűrő felszerelési és használati útmutató elolvasása.

Tudnivaló a konyhai vízszűrőben található szűrőbetét cseréjéről

A szűrőbetétet CSAK félévente vagy 6 000 liter víz megszűrése után esedékes cserélni, ellentétben a szűrőkancsóval, ahol havonta vagy még gyakrabban kell cserélni a betétet.

Később szűrőbetétet bármikor utánarendelhetsz nálunk. A folyamatos szűrőbetét ellátása garantált!

vízszűrő ingyenes szállítás

1 db fél évre elegendő szűrőbetét ára 5900 Ft, tehát ez Neked ennél a berendezésél havi lebontásban 984 Ft költséget jelent. Ennél valószínűleg, most sokkal többet költesz palackos vízre.

A konyhai vízszűrő ára: 18 900 Ft

+ 1 db induló szűrőbetét

+ ingyenes házhozszállítás

Ne késlekedj, rendeld meg és élvezd a tiszta és egészséges víz élményét otthonodban!

A Vízmegoldás konyhai vízszűrő technikai leírása

A konyhai vízszűrőt a Magyarországon legelterjedtebb hagyományos csaptípusokra fel lehet szerelni. Ha nem vagy biztos benne, hogy a Te csapodra fel lehet szerelni, olvasd el a felszerelési útmutatót: Vízszűrő felszerelési és használati útmutató elolvasása.

A vízszűrő készülék használata

A tisztított víz akkor lesz megfelelő minőségű, ha a vizet közepesen erős sugárban folyatod és nem a konyhai csap maximális megnyitásával. (Ekkor ugyanis a víz esetleg túl gyorsan áramlik ahhoz, hogy tökéletesen megszűrésre kerüljön.) Ez a megszokott tempónál talán kicsit lassabb lesz, de mindez a tökéletes, kristálytisztára szűrt víz érdekében ajánlott. A megfelelő bejövő víznyomás 0.2-0.4 bar között van. Ezt egyébként be is állíthatod, mivel minden konyhai csap alatt (ahol a szifon van és a lefolyócső bemegy a falba) található egy beállító csap, amivel beállíthatod a konyhai csap maximális nyomását, vagy el is zárhatod a vizet.

Hogyan működik a szűrőbetét

Ezt a készüléket hálózati ivóvíz szűrésére tervezték. Nem használható ismeretlen eredetű, vagy mikrobiológiailag szennyezett víz szűrésére. A szűrést a készülék cserélhető szűrőbetétje valósítja meg.

A betét három szűrőréteget tartalmaz, mindegyik fontos és meghatározott feladatot lát el. Ennek köszönhető a kiváló szűrési minőség.

A betét három rétege a következő: polipropilén réteg (egy műanyagfajta, amit többek között laboratóriumi berendezések alapanyaga is), kókuszhéj aktív szénnel (az aktív szén szűrési technológia részletes leírását megtalálod a lap alján keretes írásunkban) és KDF réteg (a KDF szűrési technológia részletes leírását szintén a lap alján találod meg).

konyhai-keszulek-szurobetet

A nem szövött polipropilén eltávolítja a 10 mikron (1/1000 mm) feletti üledékeket (homok, iszap, rozsda, egyéb lebegő szennyeződések).

A kókuszhéj aktív szén eltávolítja a szabad klórt, az oldószereket és aromás szénhidrogéneket, a fenolt, benzolt és szerves anyagokat, ezzel javítja a víz ízét, illatát.

A KDF réteg megakadályozza a baktérium flóra kialakulását a szűrőbetéten belül, csökkenti a nehézfémek koncentrációját a vízben (arzén, kadmium, ólom, higany), csökkenti a vas, hidrogén szulfid mennyiségét és eltávolítja a növényvédő szereket valamint a maradék klórt.

A patronok két végén alkalmazott műszaki megoldás megakadályozza, hogy a töltet kimosódjon a betétből és belekerüljön a vízbe.

Mi az az aktív szén?

Az aktív szenet már több évtizede használják az ivóvíz megtisztítására. Természetes anyag, organikus szénből, fából vagy a kókuszdió héjából állítják elő. Azért működik, mert a legtöbb szennyeződés szenet tartalmaz és ezek könnyen kapcsolódnak a szűrő szénmolekuláihoz.

Az aktív szén kétféleképpen fejtheti ki hatását: hálós szerkezetével elnyeli a nem kívánatos anyagokat, valamint kémiai úton köti magához a szerves szennyeződéseket.

Mivel az aktív szénben hatalmas számban vannak parányi pórusok, amelyek képesek megtelni különböző anyagokkal, ezért a szűrő nagy számban nyeli el a különféle szennyeződéseket. A másik képessége, hogy az aktív szén részecskék magukhoz vonzzák és megkötik a mellettük elhaladó szerves anyagokat, amik ugyancsak szén részecskéket tartalmaznak.

Önmagában még nem mondható elég hatásos szűrésnek, mert vannak olyan anyagok, amiket nem köt meg, mint például a nitrátok vagy a nehézfémek, ezért a korszerű szűrőkben általában KDF technológiával kombinálják a tökéletes szűrés érdekében.


Mit jelent a KDF?

A KDF mozaikszó, az angol Kinetic Degradation Fluxion, magyarul a Kinetikai (mozgási) Degradációs (lebontás, szétbontás a kémiában) Folyamat - kezdőbetűkkel történő rövidítése.

A KDF szabadalmaztatott vízkezelési anyag a vízszűréshez: egy nagy tisztaságú réz-cink ötvözet. Működése a víztisztításban a redox (redukció-oxidáció) kémiai folyamaton alapszik. Az oxidáció elektron leadást, a redukció elektron felvételt jelent. E kémiai folyamat felhasználásával szűri ki a vízből a klórt és a nehézfémeket.

A KDF vízszűrő úgy távolítja el az egészségre veszélyes klórt és a vízben oldott nehézfém kationokat, hogy belőlük elektron átadásával egyrészt ártalmatlan klorid ionokat, illetve kősót, másrészt a réz-cink ötvözethez tapadó, így a KDF töltetű szűrőben maradó elemi fématomokat hoz létre. Ez az eljárás antibakteriális, alga-, gombaölő hatású és csökkenti a vízkőlerakódást is, tehát sok szempontból kívánatos.

A KDF technológia azáltal akadályozza meg a baktériumok, algák, gombák elszaporodását, hogy a redox folyamat hatására keletkező elektrolit a mikroorganizmusok számára elviselhetetlen környezetet teremt a szűrő belsejében. Így az ott áthaladó vízben található baktériumok elpusztulnak.

A KDF tehát vegyi anyagok hozzáadása nélkül, egyszerű kémiai folyamaton alapuló módon tisztítja meg a vizet, emiatt nagy hatékonysággal és biztonságosan használható zuhanyszűrőkben, víztisztítókban.

X

Várj!

Keresztnév:

E-mail cím:

 A személyes adatokat a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához és más célokra használjuk, melyeket az Adatkezelési tájékoztató tartalmaz. Elolvastam és elfogadom a benne foglaltakat.

Havi 2-4 alkalommal fog tőlünk e-mailt kapni, a hírlevélről bármikor leiratkozhat. E-mail címét harmadik személynek nem adjuk ki. Informatív és tartalmas cikkeket küldünk a vízről és az egészségről, valamint akciós ajánlatainkat.

Ha megadod az e-mail címed, értesíteni tudunk arról, hogy

  ⋄ heti 1-2 alkalommal megjelenik egy új érdekes cikk az oldalon,
  ⋄ nyereményjátékot indítunk, amiben vízszűrőt lehet nyerni,
  ⋄ mikor vannak akciók és kedvezmények az oldalon.

Érdemes velünk tartani. Iratkozz fel most!

Egyáltalán nem kérek több felugró ablakot!