Komfort csomag – vízszűrő készülék csomag

Komfort vízszűrő készülék csomag

Komfort vízszűrő készülék csomag a legokosabb döntés a tiszta és egészséges csapvíz biztosítására otthonodban.

A vízszűrő készülék csomag tartalmaz egy konyhai vízszűrő készüléket és az ahhoz tartozó cserélhető szűrőbetéteket, egy zuhanyfejbe beépített zuhanyszűrőt, a zuhanyfejjel és a hozzá tartozó cserélhető szűrőbetétekkel.


Miben segít Neked ez a vízszűrő készülék csomag?

smiley_blue

Megoldja a tiszta és egészséges víz kérdést otthonodban a két kulcsfontosságú helyen: a konyhában a fürdőszobában.

smiley_blue

A készülékek beszerelése szakértelmet nem igényel, a használati útmutatás alapján felszerelésük szinte gyerekjáték.

smiley_blue

A csapvíz minőségét olyan mértékben feljavítja, hogy nem kell többé ásványvízvásárlással bajlódni, mert a csapvíz végre finom lesz.

smiley_blue

A zuhanyzás alatt felszabaduló klór irritálja a légzőszerveket és növeli az asztma és a rák kialakulásának kockázatát, ettől Te megszabadulsz.

smiley_blue

A tisztított csapvíz felhasználható az ételek főzéséhez, teához, kávéhoz, illetve a növények öntözéséhez is.

smiley_blue

Végre biztonságban tudhatod a családod egészségét a víz tekintetében, mert ezt a problémát teljes körűen megoldja.

smiley_blue

Ez egy praktikus és hasznos beruházás, ami hamar megtérül.

Mit kell tudnod a konyhai vízszűrő készülékről

Vízszűrő készülék csomag - konyhai vízszűrő készülék

A konyhai vízszűrő készülék néhány mozdulattal felszerelhető a csapra.

A víz a csap végére szerelhető szelepen keresztül átfolyik a készüléken és a szűrőház kivezető csövén távozik a tisztított víz. A csap végén található szelepen azonban van egy ki kar, aminek az elforgatásával igény szerint használni tudod a csapot is, ha szűretlen vizet szeretnél.

A konyhai vízszűrő készülék lényege a szűrőbetét, amit félévente esedékes cserélni. A szűrőbetétben KDF és aktív szén szűrő található. Ha erről szeretne többet megtudni, görgess le az oldal aljára, ahol bővebben kifejtük, hogy mit jelentenek ezek a szűrési technológiák.

Ez a kétfajta szűrési módszer a következő anyagokat távolítja el a vízből:

  • Kiszűri a nehézfémeket (arzén, réz, vas, króm, kadmium, ólom, higany).
  • A vízszűrő kiszűri a fémvegyületeket és a hidrogén szulfidot.
  • Kiszűri a peszticideket (permetszereket).
  • Kiszűri a szabad klór 99%-át.
  • Kiszűri a szerves anyagokat.
  • A vízszűrő kiszűri a fenolt és a benzolt.
  • Kiszűri a baktériumokat, mikroorganizmusokat.
  • Kiszűri a lebegő szennyeződéseket, mint üledék, homok, iszap, rozsda, azbeszt stb.
  • A vízszűrő javítja a víz ízét és színét.
  • Nem szűri ki azonban a vízben megtalálható ásványi anyagokat és sókat, amire a szervezetnek szüksége van az egészséges működéshez.

Mit kell tudnod a zuhanyfejes zuhanyszűrőről

Vízszűrő készülék csomag - zuhanyszűrő

Eltávolítja a bőrre és a légzőszervekre roncsolóan ható klór 99%-át, illetve az egyéb nem kívánt szennyeződéseket, úgy mint a nehézfémeket a vízből.

Védi a bőrt a kiszáradástól, pattanások kialakulásától, lassítja a bőr öregedését.

Megszünteti a zuhanyzás után gyakran tapasztalható égő, viszkető érzést, kipirosodást.

Minden zuhanycsatlakozóra pár mozdulattal felszerelhető.

Esztétikus, mivel a szűrő a zuhanyfej belsejében van.

Gyermekeinket megvédi a klór irritáló hatástól, mivel az ő bőrük még sokkal érzékenyebb.

Javasolt száraz, töredezett haj ellen.

A víz lágyabb lesz tőle, így kevésbé vízkövesedik a kád/zuhanyzó.

A zuhanyfejben található szűrőbetét 3 havonta vagy 2500 literenként kell cserélni. A szűrőbetét cseréje szakértelemet nem igényel, csak szétcsavarod a zuhanyfejet, eltávolítod az elhasznált szűrőbetétet és behelyezed az újat. Szűrőbetétet később bármikor tudsz utánrendelni nálunk.

Bónusz ajándék a vízszűrő készülék csomag megrendelés estén

vízszűrő készülék csomag - szűrőbetét

Ha most megrendeled, 1 db félévere elegendő konyhai szűrőbetétet adunk ajándékba.

Az Komfort vízszűrő készülék csomaggal nagyon jól jársz, mert 5590 Forintot spórolsz ahhoz képest, ha külön-külön vásárolnád meg a berendezéseket.

vízszűrő ingyenes szállítás

A vízszűrő készülék csomag megrendelése estén a szállítás TELJESEN INGYENES.

A Komfort vízszűrő készülék csomag ára: 45 900 Ft helyett 39 900 Ft

A Vízmegoldás Komfort vízszűrő készülék csomag berendezésinek technikai részletei

vízszűrő made in EU

A vízszűrő készülék csomag betétjei rendelkeznek a szükséges tanúsítványokkal, mert az Európai Unióban gyártják, nem valami lenyomozhatatlan olcsó kínai vagy tajvani gyártmány.

A vízszűrő készüléket hálózati víz szűrésére tervezték. Nem használhatóak így ismeretlen eredetű, vagy mikrobiológiailag szennyezett víz szűrésére.

A konyhai vízszűrő készülék

A konyhai vízszűrő készülék minden általánosan elterjedt konyhai csapra felszerelhető. A vízszűrőt a mellékelt felszerelési útmutató alapján bárki felszerelheti szakember bevonása nélkül.

konyhai-keszulek-small

A konyhai készülék
34cm magas.

A készülék legnagyobb
átmérője 13cm.

Beállíthatod, hogy a szűrön keresztül szeretnéd kapni a tiszta vizet, vagy a csapból folyjék a szűretlen víz.

A készüléket a csappal 70 cm hosszú flexibilis cső köti össze.


A konyhai vízszűrő készülékben található szűrőbetét működése
konyhai-keszulek-szurobetet

A nem szövött polipropilén eltávolítja a 10 mikron (1/1000 mm) feletti üledékeket (homok, iszap, rozsda, egyéb lebegő szennyeződések).

A kókuszhéj aktív szén eltávolítja a szabad klórt, az oldószereket és aromás szénhidrogéneket, a fenolt, benzolt és szerves anyagokat, ezzel javítja a víz ízét, illatát.

A KDF réteg megakadályozza a baktérium flóra kialakulását a szűrőbetéten belül, kiszűri a nehézfémeket a vízből (arzén, kadmium, ólom, higany), kiszűri a vasat, hidrogén szulfidot és eltávolítja a növényvédő szereket valamint a maradék klórt.

A patronok két végén alkalmazott műszaki megoldás megakadályozza, hogy a töltet kimosódjon a betétből és belekerüljön a vízbe.


További technikai adatok a zuhanyszűrőről

A zuhanyfej anyaga krómozott ütésálló műanyag.

A csatlakozó mérete 1/2".

Zuhanyfej átmérője 10 cm, teljes hosszúsága 25,5 cm.

A zuhanyfejes zuhanyszűrő betétjének működési elve
zuhanyszűrő betét belseje

A klórtalanító kerámia golyók elősegítik a KDF hatékonyságát, elpusztítják a baktériumokat és tisztítják a vizet a különböző szennyeződésektől.

A szűrő KDF töltet része oxidációs és redukciós folyamatokon keresztül tisztítja a vizet, mert a klórt és a szennyeződéseket ártalmatlan anyagokká alakítja át. A KDF egy szabadalmaztatott szűrési technológia, ami kiválóan alkalmas arra, hogy a meleg vizet is tisztítsa, ezért előszeretettel használják zuhanyszűrőkben. A KDF hatékonyan távolítja el a klórt, ólmot, arzént, higanyt, vasat, magnéziumot, baktériumokat, gombákat, algákat, kadmiumot stb. illetve enyhén lágyítja is a vizet.

Mi az az aktív szén?

Mivel az aktív szénben hatalmas számban vannak parányi pórusok, amelyek képesek megtelni különböző anyagokkal, ezért a szűrő nagy számban nyeli el a különféle szennyeződéseket. A másik képessége, hogy az aktív szén részecskék magukhoz vonzzák és megkötik a mellettük elhaladó szerves anyagokat, amik ugyancsak szén részecskéket tartalmaznak.

Az aktív szén kétféleképpen fejtheti ki hatását: hálós szerkezetével elnyeli a nem kívánatos anyagokat, valamint kémiai úton köti magához a szerves szennyeződéseket.

Mivel az aktív szénben hatalmas számban vannak parányi pórusok, amelyek képesek megtelni különböző anyagokkal, ezért a szűrő nagy számban nyeli el a különféle szennyeződéseket. A másik képessége, hogy az aktív szénmolekulák magukhoz vonzzák és megkötik a mellettük elhaladó szerves anyagokat, amik ugyancsak szénmolekulákat tartalmaznak.

Önmagában még nem mondható elég hatásos szűrésnek, mert vannak olyan anyagok, amiket nem köt meg, mint például a nitrátok vagy a nehézfémek, ezért a korszerű szűrőkben általában KDF technológiával kombinálják a tökéletes szűrés érdekében.


Mit jelent a KDF?

A KDF mozaikszó, az angol Kinetic Degradation Fluxion, magyarul a Kinetikai (mozgási) Degradációs (lebontás, szétbontás a kémiában) Folyamat - kezdőbetűkkel történő rövidítése.

A KDF szabadalmaztatott vízkezelési anyag a vízszűréshez: egy nagy tisztaságú réz-cink ötvözet. Működése a víztisztításban a redox (redukció-oxidáció) kémiai folyamaton alapszik. Az oxidáció elektron leadást, a redukció elektron felvételt jelent. E kémiai folyamat felhasználásával szűri ki a vízből a klórt és a nehézfémeket.

A KDF vízszűrő úgy távolítja el az egészségre veszélyes klórt és a vízben oldott nehézfém kationokat, hogy belőlük elektron átadásával egyrészt ártalmatlan klorid ionokat, illetve kősót, másrészt a réz-cink ötvözethez tapadó, így a KDF töltetű szűrőben maradó elemi fématomokat hoz létre. Ez az eljárás antibakteriális, alga-, gombaölő hatású és csökkenti a vízkőlerakódást is, tehát sok szempontból kívánatos.

A KDF technológia azáltal akadályozza meg a baktériumok, algák, gombák elszaporodását, hogy a redox folyamat hatására keletkező elektrolit a mikroorganizmusok számára elviselhetetlen környezetet teremt a szűrő belsejében. Így az ott áthaladó vízben található baktériumok elpusztulnak.

A KDF tehát vegyi anyagok hozzáadása nélkül, egyszerű kémiai folyamaton alapuló módon tisztítja meg a vizet, emiatt nagy hatékonysággal és biztonságosan használható zuhanyszűrőkben, víztisztítókban.

Gyártó weboldala
X

Várj!

Keresztnév:

E-mail cím:

 A személyes adatokat a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához és más célokra használjuk, melyeket az Adatkezelési tájékoztató tartalmaz. Elolvastam és elfogadom a benne foglaltakat.

Havi 2-4 alkalommal fog tőlünk e-mailt kapni, a hírlevélről bármikor leiratkozhat. E-mail címét harmadik személynek nem adjuk ki. Informatív és tartalmas cikkeket küldünk a vízről és az egészségről, valamint akciós ajánlatainkat.

Ha megadod az e-mail címed, értesíteni tudunk arról, hogy

  ⋄ heti 1-2 alkalommal megjelenik egy új érdekes cikk az oldalon,
  ⋄ nyereményjátékot indítunk, amiben vízszűrőt lehet nyerni,
  ⋄ mikor vannak akciók és kedvezmények az oldalon.

Érdemes velünk tartani. Iratkozz fel most!

Egyáltalán nem kérek több felugró ablakot!