Vízmegoldás Éves csomag – a legjobb vízszűrő készülék csomag

Vízmegoldás Éves csomag - a legjobb vízszűrő készülék csomag

A Vízmegoldás Éves Csomag tiszta és egészséges csapvizet és fürdővizet biztosít otthonodban.

A vízszűrő készülék csomag egy évre elegendő szűrőbetétet tartalmaz, tehát a konyhai vízszűrő készülék mellé 2 db egyenként fél évre elegendő szűrőbetétet és az 1db zuhanyszűrő ház mellé 2 db egyenként fél évre elegendő zuhanyszűrő betétet kapsz.


Miben segít Neked ez a vízszűrő készülék csomag?

smiley_blue

A piacon nem találsz még egy ilyen termékcsomagot, ahol ennyire jutányos áron TELJESEN megoldhatod az otthoni vízszűrés kérdését.

smiley_blue

Mind a konyhai csapból, mind a zuhanyból ezután tiszta víz fog folyni otthonodban, ami nagyban hozzájárul a -Te és családod egészségéhez.

smiley_blue

A készülékek beszerelése szakértelmet nem igényel, a használati útmutatás alapján felszerelésük szinte gyerekjáték.

smiley_blue

Ahol kicsi gyermek van a családban, ott különösen ajánlott, mert a gyermekek szervezete sokkal érzékenyebb a vízben található klórra.

smiley_blue

A csapvíz minőségét olyan mértékben feljavítja, hogy nem kell többé ásványvízvásárlással bajlódni, mert a csapvíz végre finom lesz.

smiley_blue

A zuhanyzás alatt felszabaduló klór irritálja a légzőszerveket és növeli az asztma és a rák kialakulásának kockázatát, ettől Te megszabadulsz.

smiley_blue

A tisztított csapvíz felhasználható az ételek főzéséhez, teához, kávéhoz, illetve a növények öntözéséhez is.

smiley_blue

Végre biztonságban tudhatod a családod egészségét a víz tekintetében, mert ezt a problémát teljes körűen megoldja.

smiley_blue

A fürdővíz és az ivóvíz is lágyabb és selymesebb lesz.

smiley_blue

Ez egy praktikus és hasznos beruházás, ami hamar megtérül.

smiley_blue

A klóros fürdővíz pattanásokat, száraz bőrt, bőrirritációkat vagy akár ekcémás tüneteket is okozhat, illetve gyorsítja a bőr öregedést.

smiley_blue

100 %-os elégedettségi garanciát vállalunk, így Te tényleg nem kockáztatsz semmit.

Mit szűr ki ez a konyhai és fürdőszobai a vízszűrő készülék a vízből?

A zuhanyszűrőben és konyhai szűrőben is egyaránt KDF és aktív szén szűrő található. Ha erről szeretnél többet megtudni, görgess le az oldal aljára, ahol bővebben kifejtük, hogy mit jelentenek ezek a szűrési technológiák. Ez a kétfajta szűrési módszer a következő anyagokat távolítja el a vízből:

check_mark

Kiszűri a nehézfémeket (arzén, réz, vas, króm, kadmium, ólom, higany).

check_mark

A vízszűrő kiszűri a fémvegyületeket és a hidrogén szulfidot.

check_mark

Kiszűri a peszticideket (permetszereket).

check_mark

Kiszűri a szabad klór 99%-át.

check_mark

Kiszűri a szerves anyagokat.

check_mark

A vízszűrő kiszűri a fenolt és a benzolt.

check_mark

Kiszűri a baktériumokat, mikroorganizmusokat.

check_mark

Kiszűri a lebegő szennyeződéseket, mint üledék, homok, iszap, rozsda, azbeszt stb.

check_mark

A vízszűrő javítja a víz ízét és színét.

Nem szűri ki azonban a vízben megtalálható ásványi anyagokat és sókat, amire a szervezetnek szüksége van az egészséges működéshez.

Ezeket a készülékeket hálózati víz szűrésére tervezték. Nem használhatóak így ismeretlen eredetű, vagy mikrobiológiailag szennyezett víz szűrésére.

vízszűrő ingyenes szállítás

Ár: 46 600 Ft helyett 39 900 Ft

Az Éves csomaggal jársz a legjobban, mert 6700 Forintot spórolsz ahhoz képest, ha külön-külön vásárolnád meg a berendezéseket.

A vízszűrő készülék csomag megrendelése estén a szállítás TELJESEN INGYENES.

 

A Vízmegoldás konyhai és fürdőszobai vízszűrő készülék részletes bemutatása

A konyhai vízszűrő készülék minden általánosan elterjedt konyhai csapra felszerelhető. A vízszűrőt a mellékelt felszerelési útmutató alapján bárki felszerelheti szakember bevonása nélkül.

konyhai-keszulek-small

A konyhai készülék
34cm magas.

A készülék legnagyobb
átmérője 13cm.

Beállíthatod, hogy a szűrön keresztül szeretnéd kapni a tiszta vizet, vagy a csapból folyjék a szűretlen víz.

A készüléket a csappal 70 cm hosszú flexibilis cső köti össze.


A konyhai vízszűrő készülékben található szűrőbetét működése
konyhai-keszulek-szurobetet

A nem szövött polipropilén eltávolítja a 10 mikron (1/1000 mm) feletti üledékeket (homok, iszap, rozsda, egyéb lebegő szennyeződések).

A kókuszhéj aktív szén eltávolítja a szabad klórt, az oldószereket és aromás szénhidrogéneket, a fenolt, benzolt és szerves anyagokat, ezzel javítja a víz ízét, illatát.

A KDF réteg megakadályozza a baktérium flóra kialakulását a szűrőbetéten belül, kiszűri a nehézfémeket a vízből (arzén, kadmium, ólom, higany), kiszűri a vasat, hidrogén szulfidot és eltávolítja a növényvédő szereket valamint a maradék klórt.

A patronok két végén alkalmazott műszaki megoldás megakadályozza, hogy a töltet kimosódjon a betétből és belekerüljön a vízbe.

A zuhanyszűrő készülék részletes leírása

A Vízmegoldás zuhanyszűrőjében ugyancsak KDF és aktív szén található, ezért a szűrés pontosan olyan minőségű, mint a konyhai vízszűrőnél.

A zuhanyszűrő az összes általánosan elterjedt fürdőszobai zuhany csapra könnyen felszerelhető, mivel ezek szabványosak. A készüléket közvetlenül a zuhanyrózsa elé, vagy a vízcsaphoz kell felcsavarni, hogy a zuhany használatakor a víz átfolyjon rajta. A zuhanyszűrő felszerelése a mellékelt útmutató alapján rendkívül egyszerű.

gégecső és a vízcsap
közé felszerelve
  a zuhanyrózsa és a
gégecső közé felszerelve
  Méretek
   
Mi az az aktív szén?

Az aktív szenet már több évtizede használják az ivóvíz megtisztítására. Természetes anyag, organikus szénből, fából vagy a kókuszdió héjából állítják elő. Azért működik, mert a legtöbb szennyeződés szenet tartalmaz és ezek könnyen kapcsolódnak a szűrő szénmolekuláihoz.

Az aktív szén kétféleképpen fejtheti ki hatását: hálós szerkezetével elnyeli a nem kívánatos anyagokat, valamint kémiai úton köti magához a szerves szennyeződéseket.

Mivel az aktív szénben hatalmas számban vannak parányi pórusok, amelyek képesek megtelni különböző anyagokkal, ezért a szűrő nagy számban nyeli el a különféle szennyeződéseket. A másik képessége, hogy az aktív szén részecskék magukhoz vonzzák és megkötik a mellettük elhaladó szerves anyagokat, amik ugyancsak szén részecskéket tartalmaznak.

Önmagában még nem mondható elég hatásos szűrésnek, mert vannak olyan anyagok, amiket nem köt meg, mint például a nitrátok vagy a nehézfémek, ezért a korszerű szűrőkben általában KDF technológiával kombinálják a tökéletes szűrés érdekében.


Mit jelent a KDF?

A KDF mozaikszó, az angol Kinetic Degradation Fluxion, magyarul a Kinetikai (mozgási) Degradációs (lebontás, szétbontás a kémiában) Folyamat - kezdőbetűkkel történő rövidítése.

A KDF szabadalmaztatott vízkezelési anyag a vízszűréshez: egy nagy tisztaságú réz-cink ötvözet. Működése a víztisztításban a redox (redukció-oxidáció) kémiai folyamaton alapszik. Az oxidáció elektron leadást, a redukció elektron felvételt jelent. E kémiai folyamat felhasználásával szűri ki a vízből a klórt és a nehézfémeket.

A KDF vízszűrő úgy távolítja el az egészségre veszélyes klórt és a vízben oldott nehézfém kationokat, hogy belőlük elektron átadásával egyrészt ártalmatlan klorid ionokat, illetve kősót, másrészt a réz-cink ötvözethez tapadó, így a KDF töltetű szűrőben maradó elemi fématomokat hoz létre. Ez az eljárás antibakteriális, alga-, gombaölő hatású és csökkenti a vízkőlerakódást is, tehát sok szempontból kívánatos.

A KDF technológia azáltal akadályozza meg a baktériumok, algák, gombák elszaporodását, hogy a redox folyamat hatására keletkező elektrolit a mikroorganizmusok számára elviselhetetlen környezetet teremt a szűrő belsejében. Így az ott áthaladó vízben található baktériumok elpusztulnak.

A KDF tehát vegyi anyagok hozzáadása nélkül, egyszerű kémiai folyamaton alapuló módon tisztítja meg a vizet, emiatt nagy hatékonysággal és biztonságosan használható zuhanyszűrőkben, víztisztítókban.

Gyártó weboldala
X

Várj!

Keresztnév:

E-mail cím:

 A személyes adatokat a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához és más célokra használjuk, melyeket az Adatkezelési tájékoztató tartalmaz. Elolvastam és elfogadom a benne foglaltakat.

Havi 2-4 alkalommal fog tőlünk e-mailt kapni, a hírlevélről bármikor leiratkozhat. E-mail címét harmadik személynek nem adjuk ki. Informatív és tartalmas cikkeket küldünk a vízről és az egészségről, valamint akciós ajánlatainkat.

Ha megadod az e-mail címed, értesíteni tudunk arról, hogy

  ⋄ heti 1-2 alkalommal megjelenik egy új érdekes cikk az oldalon,
  ⋄ nyereményjátékot indítunk, amiben vízszűrőt lehet nyerni,
  ⋄ mikor vannak akciók és kedvezmények az oldalon.

Érdemes velünk tartani. Iratkozz fel most!

Egyáltalán nem kérek több felugró ablakot!