Hogyan készíts egészséges forrócsokoládét
Megmutatjuk neked, hogyan tudsz olyan forrócsokit készíteni, ami nem csak istenien finom, de gluténmentes és tejmentes is. Ez a recept kb. 6 dl forrócsoki elkészítéséhez elegendő. Elkészítési idő: 15 perc.
Tudj meg többet a kókuszolaj hatásáról a Kókuszolaj és zöld tea, a két nagy egészségtitok című ingyenes e-könyvünkből. Kattints a linkre és töltsd le!
Hozzávalók:
• 1/2 liter mandulatej (vagy egyéb növényi tej)
• 2 ½ evőkanál édesítetlen organikus kakaópor
• 1 evőkanál nyers méz vagy juharszrup
• ¼ teáskanál vaníliakivonat
Elkészítés:
1. Melegítsd fel a mandulatejet közepes lángon, de ne forrjon (kb 5 perc).
2. Keverd bele a kakaóport, a vaníliakivonatot és az édesítőszert, és kevergesd még 1-2 percig.
3. Végül melegítsd tovább még 1-2 percig.
Melegen fogyasztva ajánlott.
Forrás: Elizabeth Rider
Kövess minket a Pinterest-en és a Facebook-on is!
Pinterest: Vízmegoldás
Tetszett?
Oszd meg! |
Maradj informált! Ingyenes értesítés az újonnan megjelenő cikkeinkről. Iratkozz fel!Keresztnév:E-mail cím: A személyes adatokat a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához és más célokra használjuk, melyeket az Adatkezelési tájékoztató tartalmaz. Elolvastam és elfogadom a benne foglaltakat. |
Hasonló témájú cikkek, amik érdekelhetnek:
Duplacsokis banánkenyérMexikói forró csokoládé növényi tejből – táplál és felmelegít
Cukormentes brownie sajttortával