Zuhanyfejes zuhanyszűrő

zuhanyfejes zuhanyszűrő 2

Eleged van a klóros vízből?

Kipirosodik és viszket a bőröd zuhanyzás után?

Furcsa bőrirritációkat észlelsz fürdés/zuhanyzás után?

Sokáig szeretnél fiatal és puha bőrt?

Meg akarod védeni saját magadat és családodat a klóros fürdővíz roncsoló hatásaitól?

Akkor a legjobb döntés felszerelni egy zuhanyszűrőt, amivel megszabadulsz a klórtól és más a vízben található szennyeződésektől. Védd meg bőrödet és légzőszerveidet a klór irritáló hatásától!

zuhanyfejes zuhanyszűrő

A zuhanyfejes zuhanyszűrő előnyei

smiley_blue

Eltávolítja a bőrre és a légzőszervekre roncsolóan ható klór 99%-át.

smiley_blue

Eltávolítja az egyéb nem kívánt szennyeződéseket a vízből úgy, mint a nehézfémeket.

smiley_blue

Védi a bőrt a kiszáradástól, pattanások kialakulásától, lassítja a bőr öregedését.

smiley_blue

Megszünteti a zuhanyzás után gyakran tapasztalható égő, viszkető érzést, kipirosodást.

smiley_blue

Minden zuhanycsatlakozóra pár mozdulattal felszerelhető.

smiley_blue

Esztétikus, mivel a szűrő a zuhanyfej belsejében van.

smiley_blue

Gyermekeinket megvédi a klór irritáló hatástól, mivel az ő bőrük még sokkal érzékenyebb.

smiley_blue

Javasolt száraz, töredezett haj ellen.

smiley_blue

A víz lágyabb lesz tőle, így kevésbé vízkövesedik a kád/zuhanyzó.


A zuhanyfejes zuhanyszűrő betétjének működési elve

zuhanyszűrő betét belseje

A klórtalanító kerámia golyók elősegítik a KDF hatékonyságát, elpusztítják a baktériumokat és tisztítják a vizet a különböző szennyeződésektől.

A szűrő KDF töltet része oxidációs és redukciós folyamatokon keresztül tisztítja a vizet, mert a klórt és a szennyeződéseket ártalmatlan anyagokká alakítja át. A KDF egy szabadalmaztatott szűrési technológia, ami kiválóan alkalmas arra, hogy a meleg vizet is tisztítsa, ezért előszeretettel használják zuhanyszűrőkben. A KDF hatékonyan távolítja el a klórt, ólmot, arzént, higanyt, vasat, magnéziumot, baktériumokat, gombákat, algákat, kadmiumot stb. illetve enyhén lágyítja is a vizet.


További részletek a zuhanyfejes zuhanyszűrőről

A zuhanyfejben található szűrőbetét 2500 literenként vagy legkésőbb 3 havonta kell cserélni. Egy ember zuhanyzása alatt kb. 30-40 liter vizet fogyaszt, tehát így számolva 1 db szűrőbetét kb. 70 zuhanyzásra elég. A szűrőbetét cseréje szakértelemet nem igényel, csak szétcsavarod a zuhanyfejet, eltávolítod az elhasznált szűrőbetétet és behelyeed az újat.

vízszűrő made in EU

Szűrőbetétet később bármikor tudsz utánrendelni nálunk.

A zuhanyfejes zuhanyszűrő rendelkezik a szükséges tanúsítványokkal, mert az Európai Unióban gyártják, nem valami lenyomozhatatlan olcsó kínai vagy tajvani gyártmány.

Bónusz ajándék

zuhanyfejes zuhanyszűrő bónusz

Ha most megrendeled, 2 db szűrőbetétet adunk ajándékba.

A zuhanyfej tartalmaz eredetileg 1 db induló szűrőbetétet, amihez, mi grátisz hozzáadunk még 2 db szűrőbetét. Így a csomagodban a zuhanyfej mellett 3 db betétet kapsz.

Így a csomag ára: 17 500 Ft

További technikai adatok a zuhanyszűrőről

A zuhanyfej anyaga krómozott ütésálló műanyag.

A csatlakozó mérete 1/2".

Zuhanyfej átmérője 10 cm, teljes hosszúsága 25,5 cm.

Mit jelent a KDF?

A KDF mozaikszó, az angol Kinetic Degradation Fluxion, magyarul a Kinetikai (mozgási) Degradációs (lebontás, szétbontás a kémiában) Folyamat - kezdőbetűkkel történő rövidítése.

A KDF szabadalmaztatott vízkezelési anyag a vízszűréshez: egy nagy tisztaságú réz-cink ötvözet. Működése a víztisztításban a redox (redukció-oxidáció) kémiai folyamaton alapszik. Az oxidáció elektron leadást, a redukció elektron felvételt jelent. E kémiai folyamat felhasználásával szűri ki a vízből a klórt és a nehézfémeket.

A KDF vízszűrő úgy távolítja el az egészségre veszélyes klórt és a vízben oldott nehézfém kationokat, hogy belőlük elektron átadásával egyrészt ártalmatlan klorid ionokat, illetve kősót, másrészt a réz-cink ötvözethez tapadó, így a KDF töltetű szűrőben maradó elemi fématomokat hoz létre. Ez az eljárás antibakteriális, alga-, gombaölő hatású és csökkenti a vízkőlerakódást is, tehát sok szempontból kívánatos.

A KDF technológia azáltal akadályozza meg a baktériumok, algák, gombák elszaporodását, hogy a redox folyamat hatására keletkező elektrolit a mikroorganizmusok számára elviselhetetlen környezetet teremt a szűrő belsejében. Így az ott áthaladó vízben található baktériumok elpusztulnak.

A KDF tehát vegyi anyagok hozzáadása nélkül, egyszerű kémiai folyamaton alapuló módon tisztítja meg a vizet, emiatt nagy hatékonysággal és biztonságosan használható zuhanyszűrőkben, víztisztítókban.

Gyártó weboldala
X

Várj!

Keresztnév:

E-mail cím:

 A személyes adatokat a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához és más célokra használjuk, melyeket az Adatkezelési tájékoztató tartalmaz. Elolvastam és elfogadom a benne foglaltakat.

Havi 2-4 alkalommal fog tőlünk e-mailt kapni, a hírlevélről bármikor leiratkozhat. E-mail címét harmadik személynek nem adjuk ki. Informatív és tartalmas cikkeket küldünk a vízről és az egészségről, valamint akciós ajánlatainkat.

Ha megadod az e-mail címed, értesíteni tudunk arról, hogy

  ⋄ heti 1-2 alkalommal megjelenik egy új érdekes cikk az oldalon,
  ⋄ nyereményjátékot indítunk, amiben vízszűrőt lehet nyerni,
  ⋄ mikor vannak akciók és kedvezmények az oldalon.

Érdemes velünk tartani. Iratkozz fel most!

Egyáltalán nem kérek több felugró ablakot!