Zalaegerszegen is használják a Vízmegoldás víztisztítót

Simonné Romsics Erika-crop

Zalegerszegen nagyon klóros és szennyezett a víz és már hosszabb ideje néztünk különböző víztisztító berendezéseket, de egyik sem nyerte el igazán a tetszésünket. Amikor megtaláltuk a Vízmegoldást nagyon meggyőző és szimpatikus volt számunkra, úgyhogy rendeltünk egy Éves csomagot.

Nagyon finom lett a szűrt víz. Mindkét fiam ma már szűrt vizet iszik ásványvíz helyett.

A zuhanyszűrőnél érzem, hogy a bőrömet sokkal kevésbé szárítja a víz és sokkal kevesebb tisztálkodó szerre és testápolóra van szükség azóta.

A kiszolgálás nagyon jó volt, amikor az egyik alkatrészem meghibásodott, azt gond nélkül, gyorsan és teljesen ingyen kicserélték.

Pozitív tapasztalatom a vízszűrővel az is, hogy mióta szűrt vizet teszek a vízforralóba, nem vízkövesedik úgy. Ezért már sok embernek ajánlottam a környezetemben ezeket a berendezéseket.

Egy év múlva Erika ezt mondta:

Már több mint egy éve használjuk a vízszűrőt és a tapasztalataink továbbra is nagyon kedvezőek. A főzést és fürdést már nem tudnám elképzelni a vízszűrő nélkül.

Mindenkinek tiszta szívvel ajánlom!

X

Várj!

Keresztnév:

E-mail cím:

 A személyes adatokat a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához és más célokra használjuk, melyeket az Adatkezelési tájékoztató tartalmaz. Elolvastam és elfogadom a benne foglaltakat.

Havi 2-4 alkalommal fog tőlünk e-mailt kapni, a hírlevélről bármikor leiratkozhat. E-mail címét harmadik személynek nem adjuk ki. Informatív és tartalmas cikkeket küldünk a vízről és az egészségről, valamint akciós ajánlatainkat.

Ha megadod az e-mail címed, értesíteni tudunk arról, hogy

  ⋄ heti 1-2 alkalommal megjelenik egy új érdekes cikk az oldalon,
  ⋄ nyereményjátékot indítunk, amiben vízszűrőt lehet nyerni,
  ⋄ mikor vannak akciók és kedvezmények az oldalon.

Érdemes velünk tartani. Iratkozz fel most!

Egyáltalán nem kérek több felugró ablakot!