Nem tudták rám tukmálni a több százezer Forintos vízszűrőt

Debrecenben jó minőségű csapvíz van, csak a klór rontja el az ízét. Ettől akartam megszabadulni. Sok céggel találkoztam már, akik vízszűrőt, akartak nekem eladni, olyat, ami csipog, világít több százezer Forintért. Amikor találkoztam a Vízmegoldás vízszűrőivel láttam, hogy ez sokkal reálisabb nekem, jó minőség megfizethető áron. Vásároltam egy Éves csomagot. A kiszolgálás korrekt volt az összeszerelés pedig egyszerű.

Mióta a vízszűrőt használjuk, sokkal kevesebb ásványvizet veszünk, ezzel főzök és az ételeknek is jobb íze van. A zuhanyszűrő is bevált, nem érzem magam olyan fáradtnak zuhanyzás után. Kollégáimnak is ajánlottam a készüléket, azóta már ők is beszerezték.

X

Várj!

Keresztnév:

E-mail cím:

 A személyes adatokat a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához és más célokra használjuk, melyeket az Adatkezelési tájékoztató tartalmaz. Elolvastam és elfogadom a benne foglaltakat.

Havi 2-4 alkalommal fog tőlünk e-mailt kapni, a hírlevélről bármikor leiratkozhat. E-mail címét harmadik személynek nem adjuk ki. Informatív és tartalmas cikkeket küldünk a vízről és az egészségről, valamint akciós ajánlatainkat.

Ha megadod az e-mail címed, értesíteni tudunk arról, hogy

  ⋄ heti 1-2 alkalommal megjelenik egy új érdekes cikk az oldalon,
  ⋄ nyereményjátékot indítunk, amiben vízszűrőt lehet nyerni,
  ⋄ mikor vannak akciók és kedvezmények az oldalon.

Érdemes velünk tartani. Iratkozz fel most!

Egyáltalán nem kérek több felugró ablakot!