Lelkes felhasználója vagyok a vízszűrőjüknek

Nemes Krisztina-crop

Kedves Vízmegoldók!

Lelkes felhasználója vagyok a vízszűrőjüknek. Egészen véletlenül, 2 évvel, azaz 4 cserével ezelőtt kaptam találkoztam a termékükkel. Rendkívül érdekes leírást találtam a vízről. Szó volt a Föld vízkészletéről, az ivóvízről, és a szennyezésekről. A leírás olyan hasznos, hogy a férjem azóta már felhasználta a Víz Világnapján az iskolában.


Szóval a sok felsorolt vízszennyezési borzalom után tovább mentem a vizmegoldas.hu-ra. Az akció, amivel a vízszűrőt és a betétet, valamint a zuhanyzószűrőt ajánlották jónak tűnt. Én akkor éppen második gyermekemmel voltam várandós és ez a más állapot olykor furcsa szokásokat vált ki az emberből. Nálam ez a csapvíz kizárólagos fogyasztása volt az. Ez azért jelent már-már teljesíthetetlen vágyat, mert Pécsett élek, ahol a csapvíz a mérhetetlen sok klór miatt az ihatatlan kategóriába esik. Nem az elillanó tejfehérség, hanem a büdös klór szag az igazi próbatétel. Ki szoktam engedni, és néhány órás állás után tudtam a közben felmelegedett vízből inni. Nos, ezért örültem meg a vízszűrő lehetőségének. Megrendeltem, és azonnal be is üzemeltem. Azóta boldog csapvíz fogyasztók vagyunk.

Az egész családot ebből itatom, a növények öntözéséhez használom, főzéshez (tea, leves, de még a főtt krumplihoz is) átváltom a csapot. Mosogatáshoz nem használom, mert nem akarok túl meleg vizet átfolyatni a készüléken. Lelkesen lesem az akciókat, és vásárolom meg a szűrőbetéteket. A házilag készített családi eseménynaptárba bevezettem, hogy február elsején és szeptember elsején szűrőcsere!

Az egyedüli nehézséget a szűrőcserében az átlátszó tok ki- és becsavarása jelenti. Ehhez a férjem erejére van szükség. Idén ősszel felcsavaroztam egy kis polcot a mosogató fölé, mert zavart, hogy a szűrő a csap mellett billeg a mosogató szélén. Azóta még kellemesebb a használata és így a szűrőből kivezető cső is jóval a mosogató fölött van, így még ha az tele is van, fölötte simán lehet engedni egy pohár vizet. A zuhanyzóban is használjuk a szűrőt, a csaptelep és a gégecső közé csavartam be, így nem kell emelgetni a tusolóval, hanem fixen áll. A 2 és 4 éves gyerekeim is hét közben zuhanyoznak. A pancsolós kádfürdés a vasárnap esti program.

Nagyon elégedett vagyok a szűrőkkel. Nem veszünk ásványvizet, a gyerekek is ha elmegyünk otthonról, szűrt vízzel töltött kulacsból isznak, amikor megszomjaznak. A védőnőnek szoktam véleményezni, mert ő egy irtózatosan drága amerikai csodaszűrőt használ és ajánl. Nagyon kíváncsi a tapasztalataimra, és örömmel hallgatja a pozitív észrevételeimet. Szombathelyi, ráckevei barátnőimnek is ajánlottam már, mert hasonló problémáik vannak a csapvízzel, mint nekünk volt a vízszűrő előtt.

X

Várj!

Keresztnév:

E-mail cím:

 A személyes adatokat a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához és más célokra használjuk, melyeket az Adatkezelési tájékoztató tartalmaz. Elolvastam és elfogadom a benne foglaltakat.

Havi 2-4 alkalommal fog tőlünk e-mailt kapni, a hírlevélről bármikor leiratkozhat. E-mail címét harmadik személynek nem adjuk ki. Informatív és tartalmas cikkeket küldünk a vízről és az egészségről, valamint akciós ajánlatainkat.

Ha megadod az e-mail címed, értesíteni tudunk arról, hogy

  ⋄ heti 1-2 alkalommal megjelenik egy új érdekes cikk az oldalon,
  ⋄ nyereményjátékot indítunk, amiben vízszűrőt lehet nyerni,
  ⋄ mikor vannak akciók és kedvezmények az oldalon.

Érdemes velünk tartani. Iratkozz fel most!

Egyáltalán nem kérek több felugró ablakot!