Egy doktornő ajánlotta a víztisztítókat

Nagyon szeretjük a Vízmegoldás vízszűrőket. Már évek óta gondolkoztunk, hogy kellene víztisztító berendezést vásárolnunk, tudjuk, hogy a víz nem jó minőségű, de mindig csak nagyon drága 400-500 ezer Forintos készülékek akadtak az utunkba.

Mivel tudtam, hogy a csapvízzel probléma van eléggé utána olvastam a víztisztítás témájának. Végül egy homeopátiás doktornő ismerősöm ajánlotta a Vízmegoldást. Azonnal meg is rendeltem az Éves csomagot, nagyon gyorsan megjött és azóta is elégedettek vagyunk vele.

Nem veszünk már palackos vizet egyáltalán és a fiam, aki egyébként nagyon finnyás és a palackos vízből is csak bizonyos fajtákat volt hajlandó meginni, most megissza a szűrt vizet. Az egész család érzi a különbséget. Nálunk bevált és már másoknak is ajánlottam a környezetemben.

X

Várj!

Keresztnév:

E-mail cím:

 A személyes adatokat a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához és más célokra használjuk, melyeket az Adatkezelési tájékoztató tartalmaz. Elolvastam és elfogadom a benne foglaltakat.

Havi 2-4 alkalommal fog tőlünk e-mailt kapni, a hírlevélről bármikor leiratkozhat. E-mail címét harmadik személynek nem adjuk ki. Informatív és tartalmas cikkeket küldünk a vízről és az egészségről, valamint akciós ajánlatainkat.

Ha megadod az e-mail címed, értesíteni tudunk arról, hogy

  ⋄ heti 1-2 alkalommal megjelenik egy új érdekes cikk az oldalon,
  ⋄ nyereményjátékot indítunk, amiben vízszűrőt lehet nyerni,
  ⋄ mikor vannak akciók és kedvezmények az oldalon.

Érdemes velünk tartani. Iratkozz fel most!

Egyáltalán nem kérek több felugró ablakot!