Egészséges vizet adok gyermekeimek

Az egészséges életmód hívei vagyunk, tudatosan táplálkozunk és gyermekeinket is tudatosan tápláljuk. Már régóta akartunk vízszűrőt venni, de nem volt százezer Forintunk erre ezért nagyon boldogok voltunk, amikor megtaláltuk a Vízmegoldás készülékeket.

Régen palackos vizet vettünk, probléma volt az állandó cipelés, nem tudtuk hol tárolni a palackokat és bántott a környezetszennyezés is, amit a kidobott palackokkal okoztunk. A szállítással és a kiszolgálással minden rendben ment, 24 óra alatt már meg is kaptuk a készülékeket.

A fürdőszobába is felszereltük a szűrőt és azóta tiszta vizet iszunk, és tiszta vízben fürdünk. Rengeteg embernek ajánlottam már a környezetemben a készüléket, sok egészségtudatos családnak, akiket ismerek, mert nagyon boldog voltam, hogy ilyen áron is lehet vízszűrőt venni.

X

Várj!

Keresztnév:

E-mail cím:

 A személyes adatokat a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához és más célokra használjuk, melyeket az Adatkezelési tájékoztató tartalmaz. Elolvastam és elfogadom a benne foglaltakat.

Havi 2-4 alkalommal fog tőlünk e-mailt kapni, a hírlevélről bármikor leiratkozhat. E-mail címét harmadik személynek nem adjuk ki. Informatív és tartalmas cikkeket küldünk a vízről és az egészségről, valamint akciós ajánlatainkat.

Ha megadod az e-mail címed, értesíteni tudunk arról, hogy

  ⋄ heti 1-2 alkalommal megjelenik egy új érdekes cikk az oldalon,
  ⋄ nyereményjátékot indítunk, amiben vízszűrőt lehet nyerni,
  ⋄ mikor vannak akciók és kedvezmények az oldalon.

Érdemes velünk tartani. Iratkozz fel most!

Egyáltalán nem kérek több felugró ablakot!