Beátának már két víztisztítója van

Én kettőt is vettem a Vízmegoldás vízszűrőiből, egyet otthonra és egyet a munkahelyemre. Elegem volt már a sok ásványvizes palack cipeléséből. Tudtam, hogy nem akarok több százezer Forintot költeni víztisztító berendezésre és nem hiszem, hogy azok a berendezések annyival többet tudnának, hogy megérje azt a hatalmas beruházást. Úgy döntöttem kipróbálom a Vízmegoldás szűrőit.

Teljesen elégedett vagyok a készülékekkel és a férjemet is át akarom szoktatni a szűrt vízre, mert ő szénsavas ásványvizet iszik most. Venni fogok szódásszifont és akkor én is elő tudom állítani a szénsavas szűrt vizet.

X

Várj!

Keresztnév:

E-mail cím:

 A személyes adatokat a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához és más célokra használjuk, melyeket az Adatkezelési tájékoztató tartalmaz. Elolvastam és elfogadom a benne foglaltakat.

Havi 2-4 alkalommal fog tőlünk e-mailt kapni, a hírlevélről bármikor leiratkozhat. E-mail címét harmadik személynek nem adjuk ki. Informatív és tartalmas cikkeket küldünk a vízről és az egészségről, valamint akciós ajánlatainkat.

Ha megadod az e-mail címed, értesíteni tudunk arról, hogy

  ⋄ heti 1-2 alkalommal megjelenik egy új érdekes cikk az oldalon,
  ⋄ nyereményjátékot indítunk, amiben vízszűrőt lehet nyerni,
  ⋄ mikor vannak akciók és kedvezmények az oldalon.

Érdemes velünk tartani. Iratkozz fel most!

Egyáltalán nem kérek több felugró ablakot!