Édes-csípős nyári saláta
Ha követed a tiszta táplálkozás szabályait, akkor ez az ínycsiklandó nyári recept pont neked való és percek alatt el is készül. Ez egy olyan kiadós saláta, hogy önmagában jól laksz vele.
Hozzávalók a salátához (8 adagra)
• 2 uborka felkockázva
• 2 bögre fekete bab megfőzve és leszűrve (ha konzerv babot használsz, csak szűrd le)
• 2 bögre organikus fagyasztott kukorica, kiolvasztva, de hidegen
• 2 piros kaliforniai paprika felkockázva
• 3 bögre koktélparadicsom felezve
• 2 nagy avokádó felkockázva
• 1 nagy csokor koriander zöld feldarabolva
Hozzávalók az édes-csípős öntethez
• 6 evőkanál almaecet
• 2 evőkanál nyers méz
• 2 evőkanál extraszűz olívaolaj
• Fél evőkanál friss fokhagyma ledarálva
• Fél-1 evőkanál darált erőspaprika, attól függően, hogy milyen erős, vagy 1 evőkanál csípős szósz
• tengeri só és bors ízlés szerint (kb fél evőkanál mindkettőből)
Tudj meg többet az egészséges életmódról! Töltsd le Az egészséges és hosszú élet titka 10 pontban olvasmányunkat! Kattints a linkre!
Elkészítés
1. Tedd egy nagy tálba az uborkát, a babot, a kukoricát, a paprikát, a paradicsomot, az avokádót és a koriandert.
2. Egy kisebb tálban pedig keverd jól össze az öntet hozzávalói.t
3. Tálalás előtt öntsd a salátára a dresszinget és óvatosan keverd össze.
Forrás: Clean Food CRUSHKövess minket a Pinterest-en és a Facebook-on is!
Pinterest: Vízmegoldás
Tetszett?
Oszd meg! |
Maradj informált! Ingyenes értesítés az újonnan megjelenő cikkeinkről. Iratkozz fel!Keresztnév:E-mail cím: A személyes adatokat a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához és más célokra használjuk, melyeket az Adatkezelési tájékoztató tartalmaz. Elolvastam és elfogadom a benne foglaltakat. |
Hasonló témájú cikkek, amik érdekelhetnek:
Spenótos-parmezános cukkini tésztaNövényerő: 10 fehérjedús zöldség
Hogyan működnek az antioxidánsok?