Duplacsokis banánkenyér
A legfinomabb duplacsokis banánkenyér, amit valaha kóstoltál!
Mandula lisztből készül, gluténmentes, tejmentes és paleo.
Önts hozzá egy pohár tejet és élvezd a csokoládé minden jóságát!
Hozzávalók:
• 2 banán + egy fél a díszítéshez
• 3 tojás
• 1/4 bögre mandulavaj
• 3 evőkanál kókuszcukor
• 2 bögre mandula liszt
• 1/4 bögre kakaópor
• 3 teáskanál sütőpor
• 1/2 teáskanál tengeri só
• 1 étcsokoládé
Tudj meg többet a zöld tea hatásáról a Kókuszolaj és zöld tea, a két nagy egészségtitok című ingyenes e-könyvünkből. Kattints a linkre és töltsd le!
Elkészítés:
1. Melegítse elő a sütőt 180 fokra.
2. Egy nagy tálban zúzd össze a banánt,
3. Verd fel a tojást, a mandulavajat és a kókuszcukrot.
4. Add hozzá a mandulalisztet, a kakaóport, a sütőport és a tengeri sót és keverd jól össze.
5. Forgasd bele a csokoládét, de hagyj párat a díszítéshez.
6. Bélelj ki sütőpapírral egy kenyérsütő formát, majd öntsd bele a tésztát.
7. Díszítsd a tetejét mandulavajjal, csokival és banánkarikával.
8. Süsd 40 percig, és hagyd kihűlni a szeletelés előtt.
Forrás: the toasted pine nut
Kövess minket a Pinterest-en és a Facebook-on is!
Pinterest: Vízmegoldás
Tetszett?
Oszd meg! |
Maradj informált! Ingyenes értesítés az újonnan megjelenő cikkeinkről. Iratkozz fel!Keresztnév:E-mail cím: A személyes adatokat a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához és más célokra használjuk, melyeket az Adatkezelési tájékoztató tartalmaz. Elolvastam és elfogadom a benne foglaltakat. |