Mexikói vegán quinoa tál
Ez a mexikói quinoás, babos, kukoricás egytálétel szuper vacsoraötlet lehet. Egyszerű elkészíteni, nagyon egészséges és iszonyatosan finom. Ráadásul tele van fehérjével. Friss petrezselyemmel és avokádóval tálald az extra tápanyagtartalom érdekében!
Hozzávalók:
• 1 fej vöröshagyma felkockázva
• 3 gerezd fokhagyma ledarálva
• 2 kaliforniai paprika feldarabolna
• 1 bögre quinoa
• másfél bögre zöldséges alaplé
• 2 bögre paradicsom
• 1 bögre feketebab
• 1 bögre kukorica
• 1 evőkanál pirospaprika
• fél evőkanál köménymag
• citromlé ízlés szerint
• 1 bögre friss petrezselyem felaprítva
• só
• bors
• 1 avokádó a tálaláshoz
Tudj meg többet az egészséges életmódról! Töltsd le Az egészséges és hosszú élet titka 10 pontban olvasmányunkat! Kattints a linkre!
Elkészítés:
1. Melegíts fel egy kevés olajat egy nagyobb serpenyőben, majd párold üvegesre a vöröshagymát. Add hozzá a fokhagymát és a paprikát, majd párold tovább 2 percig, magasabb lángon.
2. Tedd a serpenyőbe a többi hozzávalót, kivéve a citromlevet és a petrezselymet.
3. Fedd le, és főzd 20 percig. Ezután keverd bele a citromlevet és a petrezselymet, majd fűszerezd ízlés szerint. Tálald avokádóval a tetején.
Forrás: Vegan Heaven
Kövess minket a Pinterest-en és a Facebook-on is!
Pinterest: Vízmegoldás
Tetszett?
Oszd meg! |
Maradj informált! Ingyenes értesítés az újonnan megjelenő cikkeinkről. Iratkozz fel!Keresztnév:E-mail cím: A személyes adatokat a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához és más célokra használjuk, melyeket az Adatkezelési tájékoztató tartalmaz. Elolvastam és elfogadom a benne foglaltakat. |
Hasonló témájú cikkek, amik érdekelhetnek:
72 lúgosító étel – a test természetes egyensúlyáértKrémes vegán krumplileves spenóttal és póréhagymával
Édes-csípős nyári saláta