Gyakori kérdések a Vízmegoldás vízszűrőkről

Hogyan működik a Vízmegoldás vízszűrő?

Ez egy egyszerű készülék, amit pár mozdulattal fel lehet szerelni a konyhacsapra. A konyhacsap végére kell feltekerni egy szelepet, ami összeköti a csapot a vízszűrő készülékkel. Ezután, ha megnyitjuk a csapot, a konyhacsapból a víz átfolyik a vízszűrő készüléken és a vízszűrő csapján pedig kifolyik a tisztított víz. A szelepen van egy kis kar, amit ha elfordítunk, akkor a konyhacsapot tudjuk használni újra, mert mosogatni nem feltétlen szűrt vízben szeretnénk.

A legjobb, ha megnézed ezt a pár perces videót, ami jól összefoglalja, hogyan is működik a készülék.Szét kell-e fúrnom hozzá a konyhát?

Nem. Ezt a készüléket a konyhapultra, a csap mellé kell tenni. Nem foglal nagy helyet, kb. akkora, mint egy 1,5 literes ásványvizes palack.

Mindenhova fel lehet szerelni?

Csak akkor tudod felszerelni, ha egy hagyományos csapod van, sajnos a zuhanyfejjel ellátott vagy nagyon elvont design csapokra nem lehet felszerelni. De, ha normális, átlagos csapod van, akkor probléma nélkül fel tudod szerelni. A készülékhez kapsz egy nagyon részletes felszerelési és használati útmutatót, amivel gyerekjáték lesz felszerelned.

Magammal tudom-e vinni, ha utazok vagy költözöm?

Igen, amilyen könnyen fel tudtad szerelni, pont olyan gyorsan le is tudod szerelni. Ha költözöl, az új konyhádban újra fel tudod tenni. Mivel nem kellett ehhez szétfúrni a konyhapultot, akkor sem kell aggódnod, ha albérletben vagy, mert egyáltalán nem tesz kárt sem a konyhapultban, sem a csapban.

Milyen gyakran kell cserélni benne betétet és ez mennyibe fog nekem kerülni?

A betétet fél évente mindenképp cserélni kell. Egy betétet fél évre 3900 Ft-ét tudsz megvenni, és a Vízmegoldás webáruházában bármikor meg tudod rendelni. A készülékhez induláskor jár egy vagy több betét, attól függően, melyik csomagot választod. De ezzel még mindig jobban jársz, mintha ásványvizet vennél, vagy szűrőkancsót tartanál fent, mert azok ennél többe kerülnek neked.

Milyen lesz tőle a víz?

A csapvíz tőle nagyon tiszta és iható lesz. Ez azt jelenti, hogy elmúlik a klóros mellékíze vagy bármilyen rossz íze. Olyan ízű lesz a víz, mint az ásványvíz vagy a forrásvíz. Tiszta, egészséges, íztelen szagtalan folyadék, amit szívesen iszik az ember. Ez a vízszűrő nem távolítja el az ásványi anyagokat a vízből, csak a nemkívánt szennyeződéseket szedi ki. Nem változtat a víz szerkezetén, nem csinál lúgos vizet, kizárólag megtisztítja azt.

Tényleg jó-e a készülék, működni fog ez nekem?

Rengeteg elégedett vásárló használja már ezeket a készülékeket ország szerte. Beszéljenek inkább most ők helyettünk.

Már több ismerősünk is használja a berendezést

Családunk 2012-ben vette meg a teljes szűrőkészletet, mert barátságos áru és ismerőseink is ajánlották. Azóta használjuk megelégedéssel. Elvárásunknak megfelelő ízű és tisztaságú vizet szolgáltat. A szűrőket félévente cseréljük, szemmel láthatóan el van színeződve. Mindenkinek jó szívvel ajánljuk, már több ismerősünk is használja a berendezést.

Amióta így fogyasztjuk az ivóvizet azóta jobb az emésztésem

2012 májusában rendeltem a konyhai vízszűrőmet, az Önök termékét. Azóta rendszeresen használom, semmi problémám nem akadt eddig a készülékkel. Hogy miért szeretem? Egészséges életmód híve vagyok, ezért is döntöttem a készülék megvásárlása mellett, immár két éve.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében élek egy kis hegyaljai településen, ahol az ivóvíz minősége nem a legjobb. A családom egészsége fontos számomra, ezért fontosnak tartom a tiszta, szűrt ivóvíz fogyasztását is. Emésztési problémáim rendbehozatalához is hozzásegített a vízszűrő használata. Főzni is a szűrt vizet használom. Amióta így fogyasztjuk az ivóvizet, azóta jobb az emésztésem, tisztább, kellemesebb érzetet ad számomra a víz íze. Baráti körömben is ajánlottam már ezt a vízszűrőt, sikerrel. Tervezem még az ősz folyamán a zuhanyszűrő beszerzését is!

Azóta sokkal több vizet iszunk

A Vízmegoldás Féléves csomagot 2014 tavaszán vásároltam. A családommal azóta sokkal több vizet iszunk. Nagyon megszerettük az ízét. A víz, amit ezzel a készülékkel nyerünk sokkal finomabb, lágyabb, tisztább és jobb ízű. Nagyon örülök, hogy megvásároltam!

Nem akartunk belenyugodni, hogy több százezer forint egy normális vízszűrő

Még csak 2014. augusztus 11. óta használjuk az alap konyhai vízszűrő készüléket, teljesen meg vagyunk elégedve a szűrt vízzel, amit nyújt. Már régóta szerettünk volna egy vízszűrőt, de ebben a témában túlkínálat van és az árak a csillagos ég! Nem akartunk belenyugodni, hogy több százezer forint egy normális vízszűrő! Mi főleg vizet fogyasztunk, nagyon kevés szénsavas üdítőt és egyéb dolgot iszunk, így nálunk nagyon gyorsan megtérül az ára, ha azt számolom, hogy eddig PET palackos vizet vásároltunk. Szinte mindenhová visszük. Dolgozni, sportoláshoz, gyerkőcnek a táskába, stb.

A bevásárlásoknál nem kell gerincsérvet kapnom

Utáltam, hogy ha egészséges, TISZTA vizet akarok fogyasztani az öt fős családommal, akkor gyakorlatilag minden héten PET palackok árasztják el a konyhát. Ezzel a megoldással nem csak a környezetet kímélem, de a bevásárlásoknál sem kell gerincsérvet kapnom.

Kattints a linkre és nézd meg kedvezményes vízszűrő csomagjainkat!

X

Várj!

Keresztnév:

E-mail cím:

 A személyes adatokat a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához és más célokra használjuk, melyeket az Adatkezelési tájékoztató tartalmaz. Elolvastam és elfogadom a benne foglaltakat.

Havi 2-4 alkalommal fog tőlünk e-mailt kapni, a hírlevélről bármikor leiratkozhat. E-mail címét harmadik személynek nem adjuk ki. Informatív és tartalmas cikkeket küldünk a vízről és az egészségről, valamint akciós ajánlatainkat.

Ha megadod az e-mail címed, értesíteni tudunk arról, hogy

  ⋄ heti 1-2 alkalommal megjelenik egy új érdekes cikk az oldalon,
  ⋄ nyereményjátékot indítunk, amiben vízszűrőt lehet nyerni,
  ⋄ mikor vannak akciók és kedvezmények az oldalon.

Érdemes velünk tartani. Iratkozz fel most!

Egyáltalán nem kérek több felugró ablakot!