30 napig hozzáadott cukor mentesen kihívás – miért és hogyan?

Lehet embertelenül hangzik megvonni 30 napig mindenféle süteményt és üdítőt, de áldásos hatását nem tudom eléggé hangsúlyozni.

cukormentes kihívás

Írtam egy e-könyvet a cukorról és csináltam egy kihívást, ahol 30 napig elhagyjuk a hozzáadott cukrot az étkezésünkből. Miért?

Mert azt látom, hogy az emberek tudják valahol, hogy a cukor nem túl jó az egészségük szempontjából, de a sok finom édesség és üdítő annyira csábító, hogy teljesen irreálisan hangzik számukra, hogy fel kellene hagyniuk a cukorfogyasztással.

Pedig cukor nélkül lehet élni, sőt cukor nélkül nagyon jó élni, ezt én is megtapasztaltam saját magamon és sok-sok ember, aki végigcsinálta a kihívást.

Hiszek abban, hogy ha a emberek megkapják valamivel kapcsolatban a megfelelő információt, akkor képesek felelős döntéseket hozni. Ezért szeretnék neked megadni minden fontos információt a cukorról és a cukor alternatíváiról. El szeretnék oszlatni néhány tévhitet és fel szeretném hívni néhány aggasztó tényre a figyelmet. A cukor öregít, hajlamossá tesz a betegségekre, belenyúl a test hormonháztartásába, elhízáshoz, zsíros májhoz, cukorbetegséghez vezet és nagyobb függőséget okoz, mint a kokain.

Tájékozódj a cukorról és próbáld ki a kihívásomat, amiben arra buzdítom az embereket, hogy 30 napig tegyék le a hozzáadott cukrot, hogy meg tudják tapasztalni milyen cukor nélkül élni.

Töltsd le az e-könyvemet és próbáld ki a cukormentes életet!

Töltsd le!
Vízmegoldás e-book
FELIRATKOZÁS:
Keresztnév:

E-mail cím:

 A személyes adatokat a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához és más célokra használjuk, melyeket az Adatkezelési tájékoztató tartalmaz. Elolvastam és elfogadom a benne foglaltakat.

X

Várj!

Keresztnév:

E-mail cím:

 A személyes adatokat a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához és más célokra használjuk, melyeket az Adatkezelési tájékoztató tartalmaz. Elolvastam és elfogadom a benne foglaltakat.

Havi 2-4 alkalommal fog tőlünk e-mailt kapni, a hírlevélről bármikor leiratkozhat. E-mail címét harmadik személynek nem adjuk ki. Informatív és tartalmas cikkeket küldünk a vízről és az egészségről, valamint akciós ajánlatainkat.

Ha megadod az e-mail címed, értesíteni tudunk arról, hogy

  ⋄ heti 1-2 alkalommal megjelenik egy új érdekes cikk az oldalon,
  ⋄ nyereményjátékot indítunk, amiben vízszűrőt lehet nyerni,
  ⋄ mikor vannak akciók és kedvezmények az oldalon.

Érdemes velünk tartani. Iratkozz fel most!

Egyáltalán nem kérek több felugró ablakot!