Gyümölcsös quinoás sajttorta parfé reggelire vagy desszertnek
A természetesen édesített banános sajttorta joghurttal, a friss áfonya és a quinoa rétegekkel, egy egészséges reggelit vagy édes desszertet tudsz varázsolni magadnak percek alatt.
4 adag elkészítése:
Hozzávalók:
• 50 gramm tejszínes sajt
• fél pohár natúr görög joghurt
• 1 érett banán tört
• fél bögre főtt és lehűtött quinoa
• 1 bögre apróra vágott gyümölcs (málna, eper, áfonyan stb)
• ha szükséges: méz, sztívia vagy egyéb édesítőszer
Tudj meg többet a kókuszolaj hatásáról a Kókuszolaj és zöld tea, a két nagy egészségtitok című ingyenes e-könyvünkből. Kattints a linkre és töltsd le!
Elkészítés:
1. Egy tálban összekeverjük a krémsajtot, a görög joghurtot és a banánt egy habverővel vagy kézi keverővel, amíg alaposan összekeveredik és sima nem lesz. Itt adhatunk hozzá további édesítőszert ízlés szerint, ha szükséges.
2. Szedjünk kb. két evőkanál főtt quinoa-t a tálak vagy üvegek aljába.
3. Erre rétegezzük rá a gyümölcsöket, majd a sajttorta keveréket.
4. A három réteg tetejét díszítheted még további gyümölccsel, magokkal.
Forrás: cupcakes & kale chips
Kövess minket a Pinterest-en és a Facebook-on is!
Pinterest: Vízmegoldás
Tetszett?
Oszd meg! |
Maradj informált! Ingyenes értesítés az újonnan megjelenő cikkeinkről. Iratkozz fel!Keresztnév:E-mail cím: A személyes adatokat a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához és más célokra használjuk, melyeket az Adatkezelési tájékoztató tartalmaz. Elolvastam és elfogadom a benne foglaltakat. |