Karácsonyi Vízmegoldás vízszűrő leárazás

Ha már van vízszűrőd, akkor ajándékba a családnak. Ha még nincs, akkor ajándékba magadnak. Karácsonyi vízszűrő leárazásSzeretnénk Neked tiszta és egészséges csapvizet ajándékozni Karácsonyra, ezért leáraztuk a vízszűrő csomagjainkat.
 Nézd meg ajánlatainkat! Vízmegoldás Prémium vízszűrő készülék

A Vízmegoldás Prémium vízszűrő egy nagyon igényesen kivitelezett egy fém vízszűrő, ami azzal együtt, hogy egészséges és tiszta vizet állít elő, még jól is mutat a konyhában. Tartós készülék, könnyű karbantartás és gazdaságos üzemeltetés jellemzi.

Ár: 29 800 Ft 23 900 Ft

Kuponkód: kari1Vízmegoldás konyhai vízszűrő készülék

A Vízmegoldás vízszűrő plusz a hozzá járó betét egy alap vízszűrő készülék, ami megszabadít mindazoktól a szennyeződésektől, amik kellemetlenné teszik a csapvíz ízét, színét és szagát. A vízszűrő által megszűrt víz finom és tiszta lesz, nem kell többé palackos vizet venni.

Ár: 18 900 Ft helyett 16 900 Ft

Kuponkód: kariVízmegoldás Favorit vízszűrő csomag

Egy nagyszerű megoldás egy család tejleskörű otthoni víztisztításra. A csomag tartalmaz egy Prémium konyhai vízszűrő készüléket, hozzá 3 egyenként fél évre elegendő szűrőbétet és 2 db zuhanyszűrőt. A csomagra jelentős árkedvezményt kapsz, ahhoz képest, ha külön-külön vásárolnád meg a termékeket.

Ár: 44 400 Ft 35 500 Ft

Kuponkód: kari2Vízmegoldás Komfort vízszűrő csomag

Okosabb döntés a tiszta és egészséges csapvíz biztosítására otthonodban. A vízszűrő készülék csomag tartalmaz egy konyhai vízszűrő készüléket és az ahhoz tartozó cserélhető szűrőbetéteket, egy zuhanyfejbe beépített zuhanyszűrőt, a zuhanyfejjel és a hozzá tartozó cserélhető betétekkel.

Ár: 32 600 Ft 26 700 Ft

Kuponkód: kari6Vízmegoldás Prémium csomag

Egy nagyszerű megoldás, ha teljesen szeretné lerendezni a vízszűrést otthonában és mindezt prémium kivitelben. A fém konyhai vízszűrő mellé egy olyan zuhanyszűrőt adunk, amiben a szűrőbetét a zuhanyfej belsejében van elrejtve. Azzal, hogy egyben veszed meg a csomagot, nagyon kedvezményes áron juthatsz hozzá.

Ár: 44 400 Ft 34 900 Ft

Kuponkód: kari3Vízmegoldás Éves csomag

A Vízmegoldás Éves Csomag tiszta és egészséges csapvizet és fürdővizet biztosít otthonodban. A vízszűrő készülék csomag egy évre elegendő szűrőbetétet tartalmaz, tehát a konyhai vízszűrő készülék mellé 2 db egyenként fél évre elegendő szűrőbetétet és 2 db egyenként fél évre elegendő zuhanyszűrőt kapsz.

Ár: 36 600 Ft 27 300 Ft

Kuponkód: kari6Vízmegoldás Féléves csomag

A Vízmegoldás Féléves vízszűrő csomag teljes körű megoldást jelent a tiszta és egészséges fürdő- és ivóvízre az otthonodban. A vízszűrő csomag fél évre elegendő szűrőbetétet tartalmaz. A konyhai szűrő berendezés mellé 1 db fél évre elegendő betétet és 1 db fél évre elegendő zuhanyszűrőt kapsz.

Ár: 25 800 Ft 20 800 Ft

Kuponkód: kari5
Kellemes ünnepeket és finom és egészséges tiszta vizet kívánunk Neked és a családodnak! 


X

Várj!

Keresztnév:

E-mail cím:

 A személyes adatokat a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához és más célokra használjuk, melyeket az Adatkezelési tájékoztató tartalmaz. Elolvastam és elfogadom a benne foglaltakat.

Havi 2-4 alkalommal fog tőlünk e-mailt kapni, a hírlevélről bármikor leiratkozhat. E-mail címét harmadik személynek nem adjuk ki. Informatív és tartalmas cikkeket küldünk a vízről és az egészségről, valamint akciós ajánlatainkat.

Ha megadod az e-mail címed, értesíteni tudunk arról, hogy

  ⋄ heti 1-2 alkalommal megjelenik egy új érdekes cikk az oldalon,
  ⋄ nyereményjátékot indítunk, amiben vízszűrőt lehet nyerni,
  ⋄ mikor vannak akciók és kedvezmények az oldalon.

Érdemes velünk tartani. Iratkozz fel most!

Egyáltalán nem kérek több felugró ablakot!