Jogi nyilatkozat – szerzői jogok

A Vízmegoldás (vizmegoldas.hu) weboldalon található cikkek és tanácsok nem helyettesítik a szakorvosi kezelést, vagy a szakorvos tanácsait. Ha egészségügyi problémája van, forduljon szakemberhez.

Az itt közölt cikkeket bár gondos kutatómunka előzte meg, a szerzők fenntartják a jogot, hogy lehetnek tárgyi tévedések a cikkekben, a leírtak nem abszolút érvényűek és az olvasó minden esetben támaszkodjon az ő saját szubjektív megítélésére.

Igyekszünk állításainkat szakemberektől, orvosoktól, kutatóktól származó pontos idézettekkel alátámasztani. A más webhelyről átvett vagy külföldi oldalakról lefordított cikkeknél mindig megjelöljük a pontos forrást.

Az olvasónak tisztában kell lennie azzal, hogy ezek a cikkek véleményeket és nézőpontokat tartalmaznak, amelyek némely esetben ellentmondásban vannak a mai, széles körben elfogadott tudományos álláspontokkal.

A szólásszabadság jogán élve az egészséggel kapcsolatos témákat néha más megvilágításban is boncolgatjuk.

Hiszünk benne, hogy sok bajra, betegségre vagy tünetre van természetes megoldás és mi ezekkel szeretnénk megismertetni olvasóinkat.

A Vízmegoldás weboldalán megjelenő cikkek a Havingnes Zrt. szellemi termékei. Ha szeretné megjelentetni valamelyik cikkünket a saját weboldalán, küldjön előtte egy e-mail-t a következő e-mail címre: info@vizmegoldas.hu. Amenniben ezt elmulasztja és az engedélyünk nélkül vesz át tartalmat, úgy az Általános Szerződési Feltételek 6. pontja lép érvénybe.

X

Szeretne nyerni egy Vízmegoldás Prémium vízszűrő készüléket?

Minden hónapban sorsolunk egyet!

Nem szeretnék nyerni és nem kérek több felugró ablakot!