100%-os elégedettségi garancia

Nincs kockázat, ingyen tesztelheti a készülékeinket 1 hónapig
garancia

A hatályos jogszabályok szerint online vásárlás esetén a kereskedő köteles 14 munkanapon belül visszavásárolni a terméket, ha a vásárló nem elégedett vele.

De mi annyira biztosak vagyunk benne, hogy elégedett lesz a vízszűrőinkkel, hogy megengedjük, hogy 1 hónapig – igen, jól olvasta: 1 hónapig – használja a készülékeket és ha nem elégedett velük, nem azt kapta, amire számított, akkor mi minden további szó nélkül visszavásároljuk azt.

Nem kell magyarázkodnia, nem kell indokolnia, nem kell bizonygatnia. Egyetlen szót sem köteles mondani, hogy miért áll el a termék vásárlásától. Ön visszaküldi a terméket, mi visszaadjuk az árát és barátokként válunk el egymástól.

szerelo_emberkek_small_final

Igen jól hallotta, a TELJES vételi árat visszadjuk, azoknak a betéteknek az árát is, amit már elkezdett használni. A teljes pénzt, az egész összeget.

A garancia a Vízmegoldás oldalán vásárolt ÖSSZES termékre vonatkozik.

Önnek még annyit sem kell tennie, hogy a postázási címünkre visszaküldi a terméket, mert mi kiküldjük Önhöz a futárunkat, akinek átadja a készüléket. Így a visszaküldés díját és fáradságát is teljesen magunkra vállaljuk, tehát Ön tényleg SEMMIT nem kockáztat. E-mailben elküldi a bankszámlaszámát és mi azonnal a teljes vételi árat visszaadjuk. (Igény esetén, rózsaszín postai csekken is tudjuk küldeni a pénzt.)

E-mail cím: info@vizmegoldas.hu

Mondja meg őszintén, ekkora biztosítékot hol kaphat máshol?

X

Várj!

Keresztnév:

E-mail cím:

Havi 2-4 alkalommal fog tőlünk e-mailt kapni, a hírlevélről bármikor leiratkozhat. E-mail címét harmadik személynek nem adjuk ki. Informatív és tartalmas cikkeket küldünk a vízről és az egészségről, valamint akciós ajánlatainkat.

Ha megadod az e-mail címed, értesíteni tudunk arról, hogy

  ⋄ heti 1-2 alkalommal megjelenik egy új érdekes cikk az oldalon,
  ⋄ nyereményjátékot indítunk, amiben vízszűrőt lehet nyerni,
  ⋄ mikor vannak akciók és kedvezmények az oldalon.

Érdemes velünk tartani. Iratkozz fel most!

Egyáltalán nem kérek több felugró ablakot!